Ορίστηκε η κρίσιμη Επαναληπτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ερμιονίδας

Η Αθλητική Ένωση Ερμιονίδας με ανακοίνωση της έκανε γνωστή την νέα ημερομηνία για για την σύγκληση της Επαναληπτικής Γ.Σ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του δήμου Ερμιονίδας, στο Κρανίδι .
Η ανακοίνωση:
Την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022 και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του δήμου Ερμιονίδας στο Κρανίδι ορίστηκε, τελικά, η σύγκληση της Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης της ΑΕ Ερμιονίδας, ώστε να παρθούν αποφάσεις για σημαντικά θέματα του συλλόγου, που θα κρίνουν τη συνέχεια της ομάδας.
Υπενθυμίζεται ότι στις ημέρες που ακολούθησαν, μετά την αναβολή της Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης την Τετάρτη 25 Μαΐου 2022, έγιναν «ζυμώσεις» και επαφές, με στόχο να βρεθεί λύση, ειδικά στο θέμα της εκλογής νέου ΔΣ.
Με βάση το καταστατικό (άρθρο 16), αυτή θα είναι η τρίτη κατά σειρά διαδικασίας σύγκληση Γενικής Συνέλευσης, αφού οι δυο προηγούμενες κρίθηκαν άκαρπες, με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν επικίνδυνα για την εξεύρεση λύσης σε σημαντικά θέματα, εν όψει και του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Γι’ αυτό τον λόγο, η παρουσία όλων των μελών, καθώς και όσων ενδιαφέρονται και αγαπούν τον σύλλογο, είναι απαραίτητη, σε μια πολύ κομβική στιγμή για την πορεία της ΑΕ Ερμιονίδας, ενώ υπάρχουν οι βάσεις για να συνεχιστεί η επιτυχημένη πορεία της ομάδας.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ