Ολοκληρώθηκαν οι τεχνικές παρεμβάσεις σε Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι (εικόνες)

Σε εξέλιξη βρίσκονται καθημερινά, μικρά και μεγάλα έργα σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Ερμιονίδας, όπως τσιμεντοστρώσεις, αποκαταστάσεις δρόμων, αντιπλημμυρικά τεχνικά έργα κα.
Ολοκληρώθηκαν δύο έργα ζωτικής σημασίας στις Κοινότητες Πορτοχελίου και Ερμιόνης του Δήμου Ερμιονίδας.
Ειδικότερα, υλοποιήθηκε η ανακατασκευή αντιπλημμυρικού τεχνικού έργου και η αποκατάσταση του δρόμου στην περιοχή «Βερβερόντα» της Κοινότητας Πορτοχελίου. Έγιναν εργασίες τοποθέτησης ειδικών τσιμενταγωγών για τη διευθέτηση όμβριων υδάτων, καθώς και εργασίες αποκατάστασης του δρόμου με τσιμεντόστρωση.
Πρόκειται για ένα έργο που έγινε στα πλαίσια της πρόληψης έναντι των ολοένα και αυξανόμενων ακραίων καιρικών φαινομένων, λόγω της κλιματικής αλλαγής και έχει ως στόχο να δημιουργήσει συνθήκες ασφάλειας για τις περιουσίες, τις δημόσιες υποδομές και το περιβάλλον.
Επιπλέον, στην Κοινότητα Ερμιόνης ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση τμήματος δρόμου στην περιοχή «Κουβέρτα». Πραγματοποιήθηκαν εργασίες τσιμεντόστρωσης με οπλισμένο σκυρόδεμα και επιλύθηκε ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων του οικισμού, οι οποίοι αντιμετώπιζαν προβλήματα με τη διέλευση των οχημάτων τους.
Παρόμοιες Τεχνικές παρεμβάσεις του Δήμου Ερμιονίδας έχουν προγραμματιστεί να εκτελεστούν στο άμεσο μέλλον σε όλες τις Κοινότητες, προκειμένου να βελτιωθεί η καθημερινότητα και η ποιότητα ζωής των δημοτών και των επισκεπτών σε όλη την Ερμιονίδα.
Κοινότητα Πορτοχελίου:

         

Κοινότητα Ερμιόνης:

       

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ