Οι old money κάτοικοι του Πόρτο Χέλι και ο Ντάνιελ…

Ο μικρός, άτακτος Ντίντης γοητευόταν πάντα από τις ταινίες επιστημονικής φαντασίας, τα θρίλερ και τα αστυνομικά μυθιστορήματα.

Του άρεσε να το «σκάει» από την οικογενειακή βίλα στο Πόρτο Χέλι, η οποία βρισκόταν κοντά σε αυτή της οικογένειας του Μπλούη Μαυρολέοντος.

H old money εφοπλιστική οικογένεια και λίγοι ακόμα ήταν αυτοί οι οποίοι είχαν αγοράσει τα πρώτα σπίτια στην περιοχή. Πολύ πριν φθάσουν εκεί γνωστοί εφοπλιστές, επιχειρηματίες, γαλαζοαίματοι και τζετ σέτερ. Ο λιλιπούτειος Ευπαλίδης άκουγε μάλιστα με προσοχή γύρω από τις περιπέτειες του Κάρλος Μαυρολέοντος στο Αφγανιστάν και στο Πακιστάν. Μέχρι που σε κάποια στιγμή βρέθηκε νεκρός στην πόλη Πεσαβάρ.

Τώρα ο κ. Ευπαλίδης επισκέπτεται την κατοικία του ιρανού μεγαλοεπιχειρηματία Χασέμ Χοροσβάνι αλλά και αυτή των βασιλέων της Ολλανδίας.

Οι ολλανδοί βασιλείς παρά την COVID-19 είχαν επισκεφθεί και πέρυσι το σπίτι τους στο επονομαζόμενο Πόρτο – Beverly – Χέλι. Στα μέσα Ιουνίου θα γίνει πραγματικός χαμός στην κοσμοπολίτικη περιοχή καθώς φθάνει εκεί ο super star Ντάνιελ Γκρεγκ. Ενα κύμα συγκίνησης με κυριεύει.

Πού άραγε θα έχει το πρώτο του γεύμα ο γοητευτικός Ντάνιελ; Μιλάμε για private dinner…

ΣΙΒΥΛΛΑ

πηγή

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ