Οι Υποτροφίες της Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. για τους Αριστούχους του Γενικού Λυκείου Ύδρας

Η απονομή Υποτροφιών για τους Αριστούχους του Γενικού Λυκείου Ύδρας από την Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. έχει γίνει πλέον θεσμός.

Σε μια από τις πιο δύσκολες χρονιές, η Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. συνεχίζει να ενισχύει την εξέλιξη των νέων του τόπου και προχωράει στη χορηγία τριών χρηματικών βραβείων σε αριστούχους των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων.
Πιο συγκεκριμένα, τα χρηματικά βραβεία ανέρχονται στα ποσά των 5.000, 4.000 & 3.000 ευρώ, για τον πρώτο, δεύτερο και τρίτο αριστούχο αντίστοιχα.

Ακόμα, με σκοπό να ενθαρρύνει την μετάβαση των νέων και στην μεταπτυχιακή εκπαίδευση, η Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. προσφέρει δύο υποτροφίες, ύψους 4.000 ευρώ η καθεμία σε απόφοιτους του Γενικού Λυκείου Ύδρας και Ελληνικών Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων που έχουν ήδη γίνει δεκτοί σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα Ελληνικού ή ξένου Πανεπιστημίου.

Κριτήριο για την επιλογή των βραβευθέντων αποτελεί ο βαθμός εισαγωγής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις καθώς και ο βαθμός του Πτυχίου.

Οι αιτήσεις για τις υποτροφίες των πτυχιούχων αποφοίτων του Γενικού Λυκείου Ύδρας θα γίνονται δεκτές από τις 10.05.2021 έως τις 10.08.2021.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων και τη διαδικασία επιλογής των μεταπτυχιακών φοιτητών που θα λάβουν τις υποτροφίες θα βρείτε στον ιστότοπο της Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.
https://www.papadopoulou.gr/news/υποτροφίες-2021

Τα βραβεία θα απονεμηθούν στους αποφοίτους τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

πηγή

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ