Οι Δημαιρεσίες στον Δήμο Σπετσών

Ειδική συνεδρίαση για την εκλογή των μελών προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και της Οικονομικής Επιτροπής πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή, 9 Ιανουαρίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στις 10 το πρωί.
Ο κύριος Αθανάσιος Λαμπρόπουλος, εξελέγη εκ νέου Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπετσών λαμβάνοντας 12 ψήφους.
Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη ο κύριος Αθανάσιος Θυμαράς από την παράταξη «Όλοι μαζί για το νησί μας», λαμβάνοντας 6 ψήφους και Γραμματέας εξελέγη η κυρία Ευθυμία Ψαράκου-Μπέλεση, λαμβάνοντας 10 ψήφους.
Η Οικονομική Επιτροπή θα απαρτίζεται από τον Δήμαρχο κύριο Παναγιώτη Λυράκη, τους Αντιδημάρχους κυρία Ευγενία Φραγγιά και κύριο Σπυρίδωνα Φαρδέλλο, τους οποίους όρισε με απόφασή του ο Δήμαρχος καθώς και από τους κάτωθι εκλεγέντες:
την Αντιδήμαρχο κυρία Μεταξία Ευσταθίου και τη Δημοτική Σύμβουλο κυρία Ευθυμία Ψαράκου-Μπέλεση, από τον συνδυασμό της πλειοψηφίας «Ενεργοί Πολίτες», τον κύριο Νικόλαο Μέξη από το συνδυασμό «Όλοι μαζί για το νησί μας» και τον κύριο Γεώργιο Θυμαρά από τους ανεξάρτητους Δημοτικούς Συμβούλους.
Ο Δήμαρχος Σπετσών Παναγιώτης Κων. Λυράκης ευχήθηκε στο Δ.Σ να είναι παραγωγικό, λειτουργικό και να υπάρξει γόνιμος διάλογος, συναίνεση και αγαστή συνεργασία, προς όφελος των πολιτών και του Δήμου.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ