Οι Δημαιρεσίες στον Δήμο Σπετσών

Ειδική συνεδρίαση για την εκλογή των μελών προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και της Οικονομικής Επιτροπής πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή, 9 Ιανουαρίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στις 10 το πρωί.
Ο κύριος Αθανάσιος Λαμπρόπουλος, εξελέγη εκ νέου Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπετσών λαμβάνοντας 12 ψήφους.
Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη ο κύριος Αθανάσιος Θυμαράς από την παράταξη «Όλοι μαζί για το νησί μας», λαμβάνοντας 6 ψήφους και Γραμματέας εξελέγη η κυρία Ευθυμία Ψαράκου-Μπέλεση, λαμβάνοντας 10 ψήφους.
Η Οικονομική Επιτροπή θα απαρτίζεται από τον Δήμαρχο κύριο Παναγιώτη Λυράκη, τους Αντιδημάρχους κυρία Ευγενία Φραγγιά και κύριο Σπυρίδωνα Φαρδέλλο, τους οποίους όρισε με απόφασή του ο Δήμαρχος καθώς και από τους κάτωθι εκλεγέντες:
την Αντιδήμαρχο κυρία Μεταξία Ευσταθίου και τη Δημοτική Σύμβουλο κυρία Ευθυμία Ψαράκου-Μπέλεση, από τον συνδυασμό της πλειοψηφίας «Ενεργοί Πολίτες», τον κύριο Νικόλαο Μέξη από το συνδυασμό «Όλοι μαζί για το νησί μας» και τον κύριο Γεώργιο Θυμαρά από τους ανεξάρτητους Δημοτικούς Συμβούλους.
Ο Δήμαρχος Σπετσών Παναγιώτης Κων. Λυράκης ευχήθηκε στο Δ.Σ να είναι παραγωγικό, λειτουργικό και να υπάρξει γόνιμος διάλογος, συναίνεση και αγαστή συνεργασία, προς όφελος των πολιτών και του Δήμου.