Οι αγορές του Stelios στις Σπέτσες

Νέες δόξες γνωρίζει το real estate των Σπετσών με τον ιδρυτή και μεγαλομέτοχο της easyJet, Στέλιο Χατζηιωάννου να πρωταγωνιστεί στις συναλλαγές.

Ο Stelios, όπως είναι διεθνώς γνωστός, έχει εν μέσω πανδημίας αποκτήσει σημαντικά assets στο νησί της Μπουμπουλίνας , δείχνοντας προτίμηση σε ακίνητα που βρίσκονται στην περιοχή μεταξύ της Ντάπιας (του κέντρου των Σπετσών και βασικού λιμανιού του νησιού) και των Σχολών, των εμβληματικών κτηρίων που κατασκευάσθηκαν προ 100 ετών με δωρητές τον Σωτήριο Ανάργυρο και Μαρίνο Κοργιαλένη. Σύμφωνα με πηγές της στήλης, ο Stelios έχει αποκτήσει τους τελευταίους μήνες ακίνητα «φιλέτα» στην εν λόγω περιοχή, τα οποία ήδη ανακατασκευάζει. Και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα ακίνητα αυτά προορίζονται για ιδιωτική χρήση και όχι για εκμετάλλευση.

Απλός και προσιτός

Ο Stelios περνάει αρκετό καιρό στις Σπέτσες και πλέον έχει γίνει μέρος της καθημερινότητάς των ντόπιων, καθώς είναι εξαιρετικά απλός, ευγενής και διαχυτικός. Αν κάποιος βρεθεί αυτές τις καλοκαιρινές ημέρες πέριξ της πλατείας Ποσειδωνίου νωρίς το πρωί θα δει τον Stelios να βγάζει βόλτα το χαρτωμένο σκύλο της οικογένειας και να ανταλλάσσει κουβέντες με γνωστούς και αγνώστους. Ο ίδιος συχνά πυκνά κάνει και διαδρομές με το ιστιοφόρο σκάφος του, το «Άρια», το οποίο είναι φουνταρισμένο αρόδου μπροστά από το ξενοδοχείο Nissia και κυριολεκτικά κοσμεί την παραλία της «Κουνουπίτσας». Αλλά και οι φιλανθρωπικές δραστηριότητες του Stelios στο νησί είναι πολλές με τις περισσότερες εξ αυτών να περνούν μέσα από τις τοπικές εκκλησιαστικές αρχές.

πηγή

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ