Οι άστοχες ενέργειες του Γεωργόπουλου εκθέτουν τον Δήμο Ερμιονίδας

Ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής των Παρατάξεων της Αντιπολίτευσης

“Οι άστοχες ενέργειες του Δημάρχου Ερμιονίδας εκθέτουν τον Δήμο μας”

Σοβαρά ερωτήματα προκύπτουν από τον τρόπο που αντιμετωπίζει ο Δήμαρχος θέματα που αφορούν την ανάπτυξη στον Δήμο Ερμιονίδας. Η πρόσκλησή του προς εμάς, ώστε να παρευρεθούμε σε εκδήλωση στο Δημαρχείο όπου θα γινόταν η παρουσίαση μελέτης για την δημιουργία υδατοδρομίου στο Πορτοχέλι, προσφορά της Εταιρείας Ερμιονίδα Α.Ε. ήταν αν μη τι άλλο άστοχη και προσχηματική.
Όταν λοιπόν την Δευτέρα 13-12-2021 προσκάλεσε εμάς τους επικεφαλής των παρατάξεων του Δήμου Ερμιονίδας σε συνάντηση, που θα γινόταν μόλις την επόμενη ημέρα 14-12-2021, για την παρουσίαση μελέτης για την δημιουργία υδατοδρομίου στο Πορτοχέλι, προσφορά της εταιρείας “ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ Α.Ε.”, ιδιοκτήτριας της Μαρίνας Πορτοχελίου, αρνηθήκαμε και είχαμε σοβαρές ενστάσεις γιατί όπως είπαμε σε αυτές τις περιπτώσεις, πρέπει να γίνεται πρώτα συνάντηση του Δημάρχου με τους επικεφαλής των παρατάξεων λίγες ημέρες νωρίτερα και όχι την παραμονή της παρουσίασης, ώστε να έχουμε την απαιτούμενη ενημέρωση και μια πλήρη εικόνα των ενεργειών της Δημοτικής Αρχής για το θέμα και μετά να ενημερωθεί το ανώτερο θεσμικά όργανο του Δήμου που είναι το Δημοτικό Συμβούλιο.
Μετά την άρνησή μας να παρευρεθούμε στην προγραμματισμένη συνάντηση, ο δήμαρχος απάντησε ότι μόλις την Παρασκευή δέχτηκε η δημοτική αρχή, πρόταση-προσφορά από την Εταιρεία «ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ Α.Ε.», σχετικά με μια παρουσίαση μελέτης που αφορά στην δημιουργία υδατοδρομίου στο Πορτοχέλι, χωρίς να γνωρίζουν λεπτομέρειες.
Δηλαδή προσκαλεί σε παρουσίαση μιας μελέτης χωρίς να έχει γνώση για το θέμα!!
Από τις ενέργειες του Δημάρχου δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν.
Ή είναι επιπόλαιες κινήσεις που δείχνουν την ανεπάρκεια του, ή στέλνει την πρόσκληση για τα μάτια του κόσμου και να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα!!
Όπως και να είναι, πρόκειται για μια απαράδεκτη διαδικασία που επί της ουσίας προκάλεσε βλάβη στην εικόνα του Δήμου Ερμιονίδας και εξέθεσε τα θεσμικά όργανα της Δημοτικής Αρχής, που πρέπει να δώσουν πειστικές απαντήσεις σε όλους τους δημότες.
Καλούμε τον Δήμαρχο Ερμιονίδας αν νοιάζεται πραγματικά για το τι συμβαίνει στον Δήμο Ερμιονίδας, να τηρήσει τα δέοντα και να προγραμματίσει τις ενέργειές του προς αποκατάσταση της βλάβης, ξεκινώντας εκ νέου την διαδικασία όπως αρμόζει.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ