Ξεχωριστή βραδιά ενότητας στην κοπή της πίτας της Α.Ε. Ερμιονίδας (εικόνες)

Σε μια ιδιαίτερα ζέστη και οικογενειακή ατμόσφαιρα η ΑΕ Ερμιονίδας έκοψε την Παρασκευή (04/03), μετά την προπόνηση την πίτα για το 2022
και όλοι έδωσαν υπόσχεση, ώστε η ομάδα μας να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία που έχει από την ημέρα της ιδρύσεως, προσφέροντας και στην – τοπική – κοινωνία μας, λόγω και της λειτουργίας ακαδημιών από τον σύλλογό μας.
Στη σημασία της δημιουργίας γηπέδων και εγκαταστάσεων, στην αξία του αθλητισμού και στο έργο που προσφέρει η ΑΕ Ερμιονίδας εντός και εκτός γηπέδων, στάθηκαν και όσοι πήραν τον λόγο.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα «Εν Λευκώ» στην Ερμιόνη και τα δυο φλουριά έπεσαν σε δυο έμπειρους παίκτες της ομάδας μας, τον Γιώργο Στεργίου και τον Γιώργο Κιοσσέ. Η κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε από τον πρόεδρο του συλλόγου, Αργύρη Λυμπερόπουλο, ο οποίος καλωσόριζε και όλους τους παρευρισκόμενους.
Εκτός από όλα τα μέλη του συλλόγου μας (προπονητικό τιμ, παίκτες, διοίκηση) το «παρών» έδωσαν, εκτός των άλλων, ο δήμαρχος Ερμιονίδας, Γιάννης Γεωργόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Δαμιανός Κουτούβαλης, Γιάννης Τσαμαδός, Λούμη Γιαννικοπούλου, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας και περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Σιδέρης, ο περιφερειακός σύμβουλος Αναστάσιος Γανώσης, ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην πρόεδρος της ΑΕ Ερμιονίδας Ιωσήφ Μερτύρης, ο πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος Κρανιδίου Νίκος Αντωνίοζας, ο αντιπρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος Ερμιόνης Γιώργος Μέλλος.
Στην εκδήλωση βρέθηκαν και φίλοι του συλλόγου μας, ξεχώρισε η παρουσία του πατρός Πολυχρόνη (εφημέριος στο Πόρτο Χέλι).
«Η κοινή προσπάθεια μας δίνει χαρά και δύναμη για να συνεχίσουμε»
Ο πρόεδρος της ΑΕ Ερμιονίδας Αργύρης Λυμπερόπουλος στάθηκε στην προσπάθεια που καταβάλλεται από όλους στην ομάδα, αλλά και σ’ αυτούς που είναι αρωγοί στο έργο του συλλόγου. Αναφέρθηκε και στις αλλαγές που θα γίνουν από τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Αναλυτικά υπογράμμισε: «Εκ μέρος της διοίκησης, του προπονητικού τιμ και των παικτών της ομάδας, θέλω να καλωσορίσω στη σημερινή εκδήλωση της κοπής της πίτας μας τον δήμαρχο Ερμιονίδας κ. Γεωργόπουλο, τον πρόεδρο της ΕΠΣ και περιφερειακό σύμβουλο κ. Σιδέρη, τους κ. Κουτούβαλη, Τσαμαδό, Λούμη, τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Γανώση, τον δημοτικό σύμβουλο και πρώην πρόεδρο της ΑΕ Ερμιονίδας κ. Μερτύρη, τον πρόεδρο του τοπικού διαμερίσματος Κρανιδίου κ. Αντωνίοζα και τον αντιπρόεδρο του τοπικού διαμερίσματος Ερμιόνης κ. Μέλλο.
Ευχαριστούμε που είμαστε μαζί μας, αυτό το γεγονός μας δίνει χαρά και δύναμη για να συνεχίσουμε. Όπως γνωρίζετε, η φετινή χρονιά για την ομάδας μας δεν ξεκίνησε καλά. Καταφέραμε, όμως, με μεγάλη προσπάθεια, πρώτα από όλα από τους παίκτες και με τη συμβολή του νέου προπονητή μας να αναστρέψουμε την πορεία προς το καλύτερο και αυτή τη στιγμή μπορούμε να πούμε ότι είμαστε σε μια ικανοποιητική θέση. Δεν έχει ολοκληρωθεί η προσπάθειά μας. Πιστεύω ότι με τη βοήθεια όλων μας ότι ο στόχος θα επιτευχθεί.
Ο στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία που είμαστε, γνωρίζοντας ότι την επόμενη χρονιά αλλάζουν τα πράγματα, το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας θα είναι πολύ διαφορετικό από ότι είναι φέτος με τέσσερις ομίλους (αντί για επτά) των 18 ομάδων. Θα είναι δύσκολο πρωτάθλημα, με μεγαλύτερη ανταγωνιστικότητα, με ομάδες από περισσότερους νομούς σε κάθε όμιλο. Η ομάδα μας έχει μια ιστορία και της αξίζει να είναι και του χρόνου στην κατηγορία. Αυτός είναι ο στόχος μας και από τη δική μας πλευρά ως διοίκηση, θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό, μαζί με τη βοήθειά σας, να τον πετύχουμε.
Να αναφέρω ότι υπάρχουν και συμπολίτες μας οι οποίοι έχουμε δώσει παρά πολλά στην ομάδα, από πολλές θέσεις, είτε με την προσωπική τους εργασία, είτε δίνοντάς μας ως επαγγελματίες πάρα πολλά πράγματα αφιλοκερδώς. Υπάρχουν και αυτοί που μας βοηθούν οικονομικά, ανάλογα με τη δύναμη που έχουν, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους.
Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω την Περιφέρεια για την οικονομική ενίσχυση που υπήρχε και φέτος ως επίδομα κορονοϊού, το οποίο δόθηκε σε όλα τα σωματεία που παίζουν σε μικρές κατηγορίες. Βοήθησαν και τα χρήματα που δόθηκαν σε ερασιτεχνικά σωματεία, τα οποία είναι εγγεγραμμένα στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων 2021 του Υφυπουργείου Αθλητισμού, από τον νέο τρόπο φορολόγησης των κερδών των παικτών του στοιχήματος.
Η βοήθεια όλων δίνει και σε εμάς δύναμη, ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε το έργο μας.
Εύχομαι σε όλους Καλή Χρονιά. Σας θέλουμε όλους δίπλα μας».
Φωτογραφικά στιγμιότυπα
πηγή
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ