Νόνη Δούνια: «Με κυνηγάει παντού ένας τύπος… Πήγε μέχρι και στη μάνα μου στις Σπέτσες»

“Είναι η πρώτη φορά που το λέω. Έχω κάνει τις κατάλληλες κινήσεις, παρ’ όλα αυτά η υπόθεση έχει πάρει δύο αναβολές” δήλωσε η Νόνη Δούνια.
Η Νόνη Δούνια μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και στον Μιχάλη Ροδόπουλο για τον stalker που την ταλαιπωρεί εδώ κι έναν χρόνο.
Τι πιστεύεις ότι πρέπει να αλλάξει για να υπάρξει ένα αδιαπέραστο δίχτυ προστασίας στα όλο και αυξανόμενα ενήλικα και ανήλικα θύματα έμφυλης βίας, σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης;
Επιβάλλεται ένα πιο αυστηρό πλαίσιο συνεπειών, να τιμωρούνται με πολύ διαφορετικό τρόπο όσοι τελούν τέτοιες πράξεις. Το δικαστικό σύστημα είναι πάρα πολύ αργό, μια υπόθεση καθυστερεί να πάρει τον δρόμο της. Έχω κι εγώ μια αντίστοιχη περίπτωση με έναν stalker εδώ και έναν χρόνο. Είναι η πρώτη φορά που το λέω. Έχω κάνει τις κατάλληλες κινήσεις, παρ’ όλα αυτά η υπόθεση έχει πάρει δύο αναβολές.
Θα περάσει ένας χρόνος μέχρι να εκδικαστεί. Αυτός ο τύπος με κυνηγάει παντού, μέχρι στη μητέρα μου στις Σπέτσες έχει πάει και έχει ρωτήσει. Αναρτά στα social media φωτογραφίες-κολάζ με μένα δίπλα, γράφει σχόλια υβριστικά, σεξιστικά, μέχρι που προσπάθησε ένα βράδυ στη γειτονιά μου να ανοίξει την πόρτα του συνοδηγού για να μπει μέσα.
Έχεις πει και το επιβεβαιώνω ότι είσαι αφοπλιστικά ειλικρινής, κάτι που δεν ταιριάζει με το στερεότυπο του πολιτικού που λέει ψέματα.
Δεν έχω πει ποτέ ψέματα. Ποτέ δεν έχω υποσχεθεί ότι θα λύσω κάτι, έχω όμως υποσχεθεί, που είναι και η αλήθεια, ότι θα προσπαθήσω να το λύσω.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ