Ντάνιελ Κρεγκ: Οι διακοπές σε Σπέτσες & Πόρτο Χέλι & η χοντρή κονόμα για το «Knives Out 2» – Τεράστιο το ποσό!

Εδώ και χρόνια, ήδη από τη δεκαετία του ’90, η αμοιβή των 20 εκ. δολαρίων ήταν ένα αξιοπρεπέστατο στάνταρντ για τους a-listers, τους σταρ ηθοποιούς

που μπορούσαν να εγγυηθούν, στο μέτρο του δυνατού, ότι η ταινία όπου πρωταγωνιστούσαν θα έφερνε πολλαπλάσια εκατομμύρια στο box office. Με τη μετάβαση από την κινηματογραφική αίθουσα στο streaming, που διευρύνει παρασάγγας τον αριθμό των θεατών, μοιάζει να «προσαρμόζεται» και η ταρίφα των ηθοποιών.

Τρανταχτή απόδειξη, η αμοιβή του Ντάνιελ Κρεγκ από το Netflix, για το «Knives Out 2» και το προγραμματισμένο ήδη «Knives Out 3» του Ράιαν Τζόνσον: ο ηθοποιός δεν αρκέστηκε στις θαυμάσιες διακοπές του στο Πόρτο Χέλι (σ.σ. και στις Σπέτσες, φυσικά), πληρώθηκε, επιπλέον, το πρωτοφανές ποσό των 100 εκ. δολαρίων, συμπεριλαμβανόμενης και μιας «αποζημίωσης» για τα δικαιώματα που θα έπαιρνε ο Κρεγκ από την πορεία της ταινίας εάν έβγαινε αποκλειστικά στις αίθουσες. 

πηγή

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ