Να ενισχυθεί με προσωπικό το Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας ζήτησε ο Βουλευτής Ανδρέας Πουλάς

Αναφορά κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής Αργολίδας Ανδρέας Πουλάς με την επιστολή του Δημάρχου Ερμιονίδας, κ. Ιωάννη Γεωργόπουλου με την οποία ζητά την άμεση αναβάθμιση και στελέχωση του Αστυνομικού Τμήματος Ερμιονίδας.
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της αναφοράς:
ΑΝΑΦΟΡΑ
Προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο
Κύριε Υπουργέ,
Σας καταθέτω επιστολή του Δημάρχου Ερμιονίδας, κ. Ιωάννη Γεωργόπουλου με την οποία ζητά την αναβάθμιση και επαρκή στελέχωση του Αστυνομικού Τμήματος Ερμιονίδας. Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχες επιστολές έχουν αποσταλλεί πολλές φορές στο παρελθόν από τον Δήμο Ερμιονίδας προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη χωρίς δυστυχώς να έχει δοθεί η αρμόζουσα λύση. Η αγωνία της τοπικής αυτοδιοίκησης και των πολιτών της περιοχής για το μείζον θέμα της ασφάλειας και της προστασίας είναι μεγάλη. Το γεγονός ότι το Α.Τ. Ερμιονίδας αστυνομεύει μία τεράστια σε έκταση περιοχή 15 και πλέον χιλιάδων κατοίκων, αριθμός ο οποίος πολλαπλασιάζεται κατά τους θερινούς μήνες και κατά τις περιόδους των γιορτών και αργιών καθώς επίσης και η λειτουργία στην περιοχή μεγαλων τουριστικών μονάδων παγκόσμιας αναγνωρισιμότητας καθιστούν επιτακτική ανάγκη την περαιτέρω αναβάθμιση και στελέχωσή του.
Παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ