Νένα Μεντή: Βαριόμουν να είμαι στο Πόρτο Χέλι, ήθελα να έρθω στην Αθήνα να παίξω πόκα!

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Νένα Μεντή παραδέχεται δημόσια την «έφεσή» της στην χαρτοπαιξία.

Με αφορμή την παράσταση «Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου», αφιερωμένη στη ζωή της διάσημης στιχουργού, στην οποία «μεγαλούργησε», η ηθοποιός αναφέρθηκε πολλές φορές στο πάθος της για τα χαρτιά. Πότε όμως με τόσες λεπτομέρειες και χιούμορ.

Μιλώντας στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο, καθισμένη αναπαυτικά στον καναπέ του «Στούντιο 4», η Νένα Μεντή μίλησε για την ανάγκη της να επισκέπτεται ξανά και ξανά τον ρόλο της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, που την σφράγισε υποκριτικά, και αναφέρθηκε φυσικά στην διφορούμενη σχέση της με το θέατρο και στην αγάπη της για την πόκα.

Πιο πολύ στάθηκε στην περίοδο που είχε εγκαταλείψει το σανίδι κι είχε βρει καταφύγιο στο Πόρτο Χέλι, όπου είχε ανοίξει μπουτίκ.
Τελικά, και τη μπουτίκ έκλεισε, και το Πόρτο Χέλι εγκατέλειψε και στο θέατρο επανήλθε. Το τελευταίο συνέβη επειδή, ένα χρόνο μετά από την φυγή της από την Αθήνα έκανε τον γιο της και είχε άμεση ανάγκη από χρήματα.

«Βαριόμουν να είμαι στο Πόρτο Χέλι, ήθελα να έρθω στην Αθήνα να παίξω πόκα. Γελάστε παιδιά – για γέλια είμαι» είπε η ηθοποιός, απευθυνόμενοι στους δημοσιογράφους αλλά και στους τεχνικούς της εκπομπής, πίσω από τις κάμερες.

«Έπαιζα σοβαρά – very serious. Δεν έπαιζα σε καζίνο -στα σπίτια παίζαμε. Εικοσιτετράωρα ολόκληρα. Γέλιο της αρκούδας. Η Βλαχοπούλου είναι τσικό. Μιλάμε για πρωταθλήτρια. Αυτή έπαιζε κουμκάν χαρά μου. Σου μιλάω για πόκα. Σοβαρό πράγμα. Μπομπ ο χαρακίρι, δυο κότες με καπέλο. Καλά, όποιος δεν ξέρει πόκα, χάνει πολλά στη ζωή του.

Κέρδισα πολλά χρήματα. Ζούσα από την πόκα. Μην φανταστείς να παίρνω μοντελάκια -δεν ήμουν του μοντέλου ποτέ. Να ζω. Να τρώμε, να παίρνω ένα ζευγάρι παπούτσια, άμα δεν έχω…» εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γράφει ο Άρης Σταυρίδης

Πηγή

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ