Νέα έργα ανάπλασης στην Κοινότητα Ερμιόνης

Ξεκίνησαν χθες οι εργασίες του έργου ανάπλασης του κοινόχρηστου χώρου στη βορειοδυτική είσοδο και η διαμόρφωση πεζοδρομίων έμπροσθεν των σχολικών κτηρίων της Α’/ θμιας Εκπαίδευσης στην Κοινότητα Ερμιόνης του Δήμου Ερμιονίδας, προϋπολογισμού 113.996,03 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
Ειδικότερα, θα υλοποιηθούν εργασίες καθαρισμού και αποψίλωσης της θαμνώδους βλάστησης και απομάκρυνσης των διαφημιστικών πινακίδων με σκοπό την ανάδειξη της «Στροφής του Ιπποκράτη» και των σωζόμενων τμημάτων του αρχαίου υδραγωγείου στην βορειοδυτική πλευρά του βραχώδους λόφου.
Στη νοτιοδυτική πλευρά, θα διαμορφωθεί επίπεδος χώρος πλατείας, όπου θα τοποθετηθεί μνημείο για τον πεσόντα Υποσμηναγό με καταγωγή από την Ερμιόνη, Μιχαήλ Δ. Παπαμιχαήλ.
Επιπλέον, Θα κατασκευαστεί νέο πεζοδρόμιο σε συνέχιση του ήδη υπάρχοντος, ούτως ώστε να ολοκληρωθεί η διαδρομή από το πηγάδι «Καλογερικό» μέχρι την είσοδο του κοιμητηρίου του οικισμού, ενώ κατά μήκος της διαδρομής και επί της πλατείας θα τοποθετηθούν 8 νέοι φωτιστικοί στύλοι στο σημείο.
Παράλληλα, συνεχίζονται οι εργασίες κατασκευής πεζοδρομίων με σταμπωτό δάπεδο στα σχολικά κτήρια της Α’/θμιας Εκπαίδευσης της Ερμιόνης για την ασφάλεια και την ανεμπόδιστη κυκλοφορία των πεζών μαθητών και πολιτών.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ