Μια Φουρνιώτισσα στην Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Κορασίδων

Η 15χρονη αμυντικός Χριστίνα Βαλκάνη από τους Φούρνους Ερμιονίδας, κλήθηκε να στελεχώσει την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Κορασίδων.

Η ταλαντούχος αθλήτρια ανήκει στο δυναμικό του Φείδωνα Άργου, με την φανέλα του οποίου ξεχώρισε στο φετινό Πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής. Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από το προπονητικό τιμ της Εθνικής. Αυτονόητο, λοιπόν, ήταν να κληθεί στο Εθνικό συγκρότημα.

Αξίζει να προσθέσουμε πως η Χριστίνα Βαλκάνη ξεκίνησε μόλις δέκα χρονών από τις ακαδημίες του Ατρόμητου Κρανιδίου, στις οποίες αγωνιζόταν με τις παιδικές ομάδες, αφού δεν υπήρχε αντίστοιχη ομάδα κοριτσιών. Στον Φείδωνα Άργους μεταπήδησε τον Οκτώβριο του 2019.

Της ευχόμαστε, πρώτα απ’ όλα να είναι γερή και όντας γερή να διαπρέψει και με το εθνόσημο, κατακτώντας θέση βασικής στην ενδεκάδα, διαφημίζοντας έτσι το ποδόσφαιρο της Ερμιονίδας και από τη νέα της θέση ευθύνης.

Ιάσονας Μουσταΐρας

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ