Με τις καλύτερες εντυπώσεις ολοκληρώθηκε η έκθεση Γεύσεις & Όψεις 2021 στο Πόρτο Χέλι

Η εκθεσιακή δραστηριότητα Γεύσεις & Όψεις 2021, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής 29 Αυγούστου, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους επισκέπτες αλλά και στους συμμετέχοντες σε αυτή.

Για πέντε ημέρες το γραφικό λιμάνι του Πορτοχελίου, έζησε στον έντονο ρυθμό της έκθεσης, με παρουσιάσεις τοπικών προϊόντων, δράσεις γευσιγνωσίας και μουσικά δρώμενα.

Η υψηλή επισκεψιμότητα και οι ουσιαστικές επιχειρηματικές επαφές καθ’ όλη τη διάρκεια της εκθεσιακής δραστηριότητας υποχρεώνουν αναμφίβολα το Επιμελητήριο Αργολίδας, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Δήμο Ερμιονίδας, να συνεχίσουν και να αναβαθμίσουν τη δράση αυτή.

Οι τριάντα τρεις εκθέτες που παρουσίασαν τα προϊόντα τους και τις δημιουργίες τους εκπροσώπησαν κάθε παραγωγικό κλάδο της ευρύτερης περιοχής και πλέον οι συζητήσεις για την επόμενη διοργάνωση ξεκίνησαν με τη λήξη της παρούσας.

Ικανοποιημένοι από την παρουσία των εκθετών, από την προσεγμένη διοργάνωση και από τα καλαίσθητα περίπτερά τους, δήλωσαν και οι επισκέπτες της έκθεσης οι οποίοι εντυπωσιάστηκαν από την ποιότητα και τον πλουραλισμό των τοπικών παραγόμενων προϊόντων, αλλά και από τα εξαίσια χειροτεχνήματα και τις καλλιτεχνικές δημιουργίες που πλαισίωσαν την φετινή διοργάνωση.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις Γεύσεις & Όψεις 2022!

Ο Πρόεδρος
Φώτιος Δαμούλος

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ