Μεγάλη επιτυχία το online σεμινάριο του Επιμελητηρίου Αργολίδας – Πάνω από 400 συμμετοχές!

Ολοκληρώθηκε το Διαδικτυακό εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Υγειονομικά Πρωτόκολλα 2021»

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 9 Ιουνίου 2021 από το Επιμελητήριο Αργολίδας το online σεμινάριο για τα Νέα Υγειονομικά Πρωτόκολλα.

Η ανταπόκριση των επαγγελματιών από τους κλάδους του επισιτισμού, του Τουρισμού και των συναφών τουριστικών επαγγελμάτων ήταν ευρεία με αποτέλεσμα να το παρακολουθήσουν πάνω από 400 ενδιαφερόμενοι!

Την εκπαίδευση χαιρέτησε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Φώτιος Δαμούλος ο οποίος ευχαρίστησε αρχικά τους συμμετέχοντες για την άμεση ανταπόκριση, τονίζοντας την σημασία της εκπαίδευσης και την εφαρμογή των πρωτοκόλλων από τους επαγγελματίες για την ορθή επανεκκίνηση της τουριστικής περιόδου με τις καλύτερες δυνατές προδιαγραφές, προκειμένου να επανέλθει η δραστηριότητα και η επισκεψιμότητα στα υψηλά επίπεδα λειτουργίας των προηγούμενων ετών.

Κλείνοντας ο κ. Δαμούλος σημείωσε ότι το Επιμελητήριο Αργολίδας βρίσκεται και θα συνεχίζει να βρίσκεται πάντα στο πλευρό των επαγγελματιών με συνεχείς ενέργειες και τις κατάλληλες δράσεις για την στήριξή τους.

Σημειώνεται ότι η εν λόγω τηλεκπαίδευση για τα υγειονομικά πρωτόκολλα πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με την ΚΥΑ «Ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου» βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19, (Β’ 2084), Α.Π.:1632/21.5.2021.

Εισηγητής της εκπαίδευσης ήταν ο τεχνολόγος Τροφίμων & Ποτών Msc και εισηγητής εκπαιδευτικών προγραμμάτων ΕΦΕΤ, κ. Ιωάννης Κακός, ο οποίος ανέπτυξε τον τρόπο εφαρμογής των πρωτοκόλλων της σχετικής ΚΥΑ.
Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε χωρίς κόστος για τους συμμετέχοντες στους οποίους θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Για σχετικές πληροφορίες με τα υγειονομικά πρωτόκολλα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν καθημερινά με το Επιμελητήριο Αργολίδας στο τηλέφωνο 2751067216 εσωτερικό:131 και στο e-mail: ebear@otenet.gr

Ο Πρόεδρος
Φώτιος Δαμούλος

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ