Μαλτέζος: “Προχωράμε με γοργά βήματα στην ανάπτυξη της Αργολίδας!”

“Σειρά προγραμματικών συμβάσεων υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας κατά την επίσκεψή του στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και ειδικότερα:

-η Σύμβαση- Πλαίσιο που περιλαμβάνεται στο Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Αναπτυξιακού Οργανισμού «Πάρνωνας Α.Ε.» για εγγειοβελτιωτικά και οδικά έργα Ν. Αργολίδας ύψους 300.000,0 όπου ενδεικτικά περιλαμβάνονται:
-ο κόμβος στην Ξηρόβρυση ΕΟ Άργους-Τριπόλεως
-η μελέτη για την αντικατάσταση των γεφυρών της Ν. Κίου
-ο εκσυγχρονισμός του αντλιοστασίου των Ιρίων
-το αρδευτικό έργο στα Πυργιώτικα

η Προγραμματική Σύμβαση για τη μελέτη της ανέγερσης του Ενωσιακού γηπέδου της Π.Ε. Αργολίδας στη Νέα Τίρυνθα ύψους 60.000,00 €, ενός μεγάλου έργου για τον αθλητισμό

Επίσης ο Περιφερειάρχης υπέγραψε σύμβαση κατασκευής έργου για τη συντήρηση του Επαρχιακού Δικτύου Ερμιονίδας ύψους 181.087,89 €.

Ο Περιφερειάρχης απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και προέβη σε ανακοινώσεις για όλα τα έργα βαρύνουσας σημασίας που προωθούνται στην Αργολίδα και αφορούν στη δημοπράτηση νέων έργων, στην αγορά του πρώην εργοστασίου ΡΕΑ για την κατασκευή νέου Διοικητηρίου, το Νοσοκομείο Αργολίδας, τον κόμβο στα Φίχτια, την ένταξη έργου στο Δήμο Επιδαύρου για την ανάπλαση δρόμων στο Λυγουριό κ.α.

Προχωράμε με γοργά βήματα στην ανάπτυξη της Αργολίδας κι έχουμε ως προτεραιότητα να γίνουν οι επιθυμίες των πολιτών πράξη!”

Ιωάννης Μαλτέζος
Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ