Μαζικά «ντου» της ΕΛ.ΑΣ σε Άργος και Κρανίδι: Βρήκαν χασισόδεντρα ακόμα και μέσα σε μαντρί! (Pics)

Τρεις συλλήψεις στην Αργολίδα για καλλιέργειας κάνναβης 

Τρία άτομα στην Αργολίδα συνελήφθησαν σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις για καλλιέργεια κάνναβης, σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία.
Πιο αναλυτικά, την Τρίτη, 25 Ιουλίου 2023, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου συνέλαβαν έναν 38χρονο στο Κρανίδι. Σε έρευνα που διεξήχθη στο σπίτι του, με τη βοήθεια ενός αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών, ανακαλύφθηκαν 8 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1,30 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, μαζί με ποσότητες κάνναβης βάρους 210 γραμμαρίων.

Την ίδια μέρα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ερμιονίδας, συνελήφθη ένας 51χρονος. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε το μαντρί του, βρέθηκαν 4 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2,10 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, μαζί με ποσότητες κάνναβης βάρους 75 γραμμαρίων και 30 σπόρους κάνναβης.

Σήμερα, 26 Ιουλίου 2023, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους – Μυκηνών, συνελήφθη ένας 60χρονος. Σε έρευνα που διεξήχθη σε αγρόκτημά του, ανακαλύφθηκαν 2 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 25 εκατοστά, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Στους τρεις αυτούς άνδρες θα απαγγελθούν κατηγορίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ