Λαμπαδηδρομία για τα 10 χρόνια Spetses Mini Marathon & τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης,

στην οποία το νησί των Σπετσών είχε κομβικό ρόλο, το Spetses mini Marathon πλαισιώνει τις εκδηλώσεις και γιορτάζει τα δέκα χρόνια από την ίδρυσή του, διοργανώνοντας μια λαμπαδηδρομία, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και με τη συνεργασία των επιτροπών «Σπέτσες 2021» και «Ελλάδα 2021».

Η Λαμπαδηδρομία είναι συμβολική – καθώς η απόσταση Αθήνα/Σπέτσες είναι 200 χιλιόμετρα – με την συμμετοχή Ολυμπιονικών, καταξιωμένων αθλητών, θεσμικών φορέων, χορηγών αλλά και των Σπετσιωτών εθελοντών που αποτελούν την ραχοκοκαλιά της διοργάνωσης. Θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021, με αφετηρία την Αθήνα και τελικό προορισμό τις Σπέτσες, όπου θα πραγματοποιηθεί ο γύρος του νησιού με εθελοντές λαμπαδηδρόμους. Οι συμμετέχοντες θα κρατούν τη σημαία των Σπετσών και ένα κλαδί ελιάς, ενώ μετά το τέλος της διαδρομής, θα γίνει συμβολική δενδροφύτευση ενός δενδρυλλίου ελιάς.

Παρακαλούνται όσοι εθελοντές/αθλητές ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο τμήμα της Λαμπαδηδρομίας που αφορά το γύρο των Σπετσών μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως την Παρασκευή 21 Μαΐου 2021:

  • Στο τηλέφωνο: 694 621 3111 κ. Παπανικολάου Λίτσα
  • Στο e-mail: spetses2021@gmail.com

Εκ του Δήμου Σπετσών

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "2021 YEARS YEAR 2021 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ SPETSES MINI MARATHON ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ & ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ 4-5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 Δηλώστε συμμετοχή στο info@spetsesmarathon.com"

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ