Λήγουν σήμερα οι συμμετοχές για το Spetsathlon 2022

Η μεγαλύτερη γιορτή αθλητικού τουρισμού στη χώρα, το Spetsathlon πλησιάζει και λίγες ώρες έχουν απομείνει για να δηλώσεις συμμετοχή στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.spetsathlon.com καθώς οι εγγραφές λήγουν σήμερα!
Από τις 13 έως τις 15 Μαΐου οι Σπέτσες μας υπόσχονται ένα αξέχαστο τριήμερο με μοναδικές αθλητικές αλλά και όχι μόνο, εμπειρίες, γεμάτες ήλιο και πολλή διασκέδαση! Το σκηνικό ονειρικό , δίπλα στα πεύκα και στη θάλασσα και οι επιλογές πολλές: κολυμβητικοί αγώνες 1χλμ. & 3χλμ., ο χαρακτηριστικός αγώνας δρόμου 5χλμ. και ο αγαπημένος ποδηλατικός αγώνας 25χλμ. περιμετρικά του νησιού το Σάββατο 14 Μαΐου. Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται πανηγυρικά με την διεξαγωγή των χαρακτηριστικών τριάθλων Sprint & Endurance την Κυριακή 15 Μαΐου. 
Το παρών θα δώσει και η Υφυπουργός Τουρισμού κυρία Σοφία Ζαχαράκη, η οποία δηλώνει: “Με τον αθλητικό τουρισμό και ευρύτερα το συνδυασμό άθλησης και αναψυχής να κερδίζουν ένα διαρκώς αυξανόμενο και πιστό κοινό, ο στόχος για την αποτελεσματική προώθησή του στην Ελλάδα αποτελεί για εμάς πολιτική αιχμής. Το Spetses mini Marathon και Spetsathlon αποτελούν από τα πλέον επιτυχημένα παραδείγματα που έχει να επιδείξει ο χώρος, μας εμπνέουν και μας γεμίζουν υπερηφάνεια. Φιλοδοξία μας είναι στο εγγύς μέλλον ανάλογες πρωτοβουλίες να πληθαίνουν και να παγιώνονται στην χώρα μας. Το Υπουργείο Τουρισμού βρίσκεται σταθερά δίπλα σε κάθε σοβαρή διοργάνωση μέσω της οποίας αφενός προάγονται τα αθλητικά ιδεώδη με τις αθλητικές δραστηριότητες, αφετέρου ενισχύεται ο εμπλουτισμός του τουριστικού προϊόντος της πατρίδας μας”.
Λήγουν σήμερα οι συμμετοχές για το Spetsathlon 2022
Η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Spetses Μini Marathon και Spetsathlon, Δρ. Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη, τονίζει: Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στη μεγαλύτερη γιορτή αθλητικού τουρισμού της χώρας, το Spetsathlon! Οι εγγραφές λήγουν σήμερα για αυτό σας προσκαλούμε να γραφτείτε και να ζήσετε τη μοναδική αυτή εμπειρία! Σας περιμένουμε όλους στις Σπέτσες!”
πηγή
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ