Λάμπρου – Τόκας: «Προστατέψαμε τα συμφέροντα του Δήμου Ερμιονίδας»

Μετά την άμεση αντίδρασή μας για την προστασία των συμφερόντων του Δήμου Ερμιονίδας, με νέα απόφαση του ο Δήμαρχος Ερμιονίδας (ΑΔΑ: ΨΓΔΝΩΡΡ-ΩΛ2) ανακάλεσε τελικά την απόφασή του-σκάνδαλο, με την οποία, είχε απευθείας αναθέσει την προμήθεια λαμπτήρων δημοτικού φωτισμού της Δ.Ε. Ερμιόνης στον Πάλλη Ιωάννη, νυν δημοτικό σύμβουλο, έναντι του ποσού των 10.000,00€, κατά παράβαση των νόμιμων διαδικασιών.
Εμείς ανταποκριθήκαμε ως οφείλαμε απο τη θέση μας ως δημοτικοί σύμβουλοι και με υψηλό αίσθημα ευθύνης προστατέψαμε τη νομιμότητα σε ότι αφορά την θεσμική λειτουργία των οργάνων του Δήμου μας.
Παράλληλα με την εν γένει παρουσία μας στο δημοτικό συμβούλιο, τις συνεχόμενες παραμβάσεις μας και την αρθρογραφία μας για σημαντικά θέματα που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση του τόπου μας, σταθήκαμε και στεκόμαστε εμπόδιο σε μη νόμιμες ενέργειες και σε καθεστωτικές αντιλήψεις μικροπολιτικών συμφερόντων στην διοίκηση του Δήμου μας, ενώ παράλληλα προστατεύουμε τους δημοτικούς συμβούλους από λάθη στην άσκηση των καθηκόντων τους.
Η ενασχόληση με την Τοπική Αυτοδιοίκηση απαιτεί γνώσεις, βούληση για σκληρή δουλειά και σεβασμό του νόμιμου θεσμικού πλαισίου, έχοντας ως κεντρικούς άξονες τη Χρηστή Διοίκηση, την διαφάνεια των αποφάσεων και την αξιοκρατία.
Κλείνοντας θέλουμε να τονίσουμε ότι μέσα από τη δράση της νέας δημοτικής παράταξης -ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ- με νέο ύφος και ήθος πολιτικής συμπεριφοράς και με δημοκρατική συνείδηση, θα κάνουμε πράξη τις μεγάλες προοδευτικές αλλαγές, που έχει ανάγκη ο τόπος μας.
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ερμιονίδας
Λάμπρου Αναστάσιος
Τόκας Αναστάσιος
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ