Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ερμιονίδα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην έξοδο Κρανιδίου για την ολοκλήρωση του κυκλικού κόμβου προς Πορτοχέλι
Την Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2023, κλιμάκιο αποτελούμενο από μηχανικούς των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου και τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Αργολίδας, κ. Σπύρο Μητροβγένη, παρουσία του Δημάρχου Ερμιονίδας κ. Γιάννη Γεωργόπουλου, της Προϊσταμένης της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ερμιονίδας και του ανάδοχου εργολάβου, έκανε αυτοψία στον Κυκλικό Κόμβο της εξόδου Κρανιδίου προς Πορτοχέλι και επέβλεψε την πορεία των εργασιών κατασκευής του έργου.
Διαπιστώθηκε ότι το έργο έχει ήδη κατασκευαστεί κατά το ήμισυ και προκειμένου να ολοκληρωθεί το υπόλοιπο, απαιτείται η προσωρινή ρύθμιση της κυκλοφορίας με μετατόπισή της.

Οι εν λόγω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν ήδη ψηφιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο Ερμιονίδας και αναμένεται η άμεση εφαρμογή τους από τον εργολάβο του έργου.
Η κατασκευή του Κυκλικού Κόμβου της εξόδου Κρανιδίου προς Πορτοχέλι είναι ένα σημαντικό έργο προϋπολογισμού 1.200.000,00€, το οποίο εκτελείται με ευθύνη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και την υλοποίησή του επιβλέπουν οι Τεχνικές Υπηρεσίες της.
Ο Δήμος Ερμιονίδας υποχρεούται σύμφωνα με την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας να εξασφαλίσει την εδαφική έκταση από τους ιδιοκτήτες και να αποπληρώσει την αξία του ποσού των οικοπέδων.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ