ΚΤΗΝΩΔΙΑ: Ρίχνουν φόλες στην Ερμιόνη – Νεκρά αδέσποτα στην περιοχή – Ασχολείται κανείς;

Νεκρά αδέσποτα στην Ερμιόνη από την αλητήρια δράση κάποιου ανεγκέφαλου. Τα έχουν αφήσει στο έλεος του Θεού!

Γράφει ο Ιάσονας Μουσταΐρας

Σύμφωνα με το Φιλοζωικό & Περιβαλλοντικό Σωματείο Ερμιονίδας “κάποιος βάζει δηλητηριώδη δολώματα στην περιοχή της Κινέτας Ερμιόνης. Μέχρι στιγμής, έχουν εντοπιστεί νεκρές γάτες, ένας νεκρός σκύλος και ακόμα ένας που ψυχορραγεί. Αστυνομία και κτηνίατρος έχουν επιληφθεί του θέματος.”

Θα μπει επιτέλους ένα τέλος σε αυτή την κτηνωδία; Ο Δήμος τί κάνει για τα αδέσποτα, τα αφήνει στο έλεος του Θεού ή τα περιμένει όλα από τους φιλόζωους;

Είναι γνωστό τοις πάσι το οξύ πρόβλημα με τα αδέσποτα στην Ερμιόνιδα, ειδικά όταν τελειώνουν οι διακοπές, όμως οι αρμόδιοι δεν θα έπρεπε να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Δήμου Άργους Μυκηνών ή άλλων Δήμων που τα περιθάλπουν σε καταφύγια; Υπάρχουν άλλωστε διαθέσιμα κονδύλια για την περίθαλψη και τη φροντίδα των αδέσποτων.

Ο Δήμος Ερμιονίδας έχει ευθύνη απέναντι στα αδέσποτα και είναι επιτακτική ανάγκη να τις αναλάβει, μεριμνώντας για την φιλοξενία και την προστασία τους. Όχι επειδή δεν ψηφίζουν, να μην ασχολείται κανείς.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ