Κρανίδι: Ποιά καταστήματα & πώς θα λειτουργήσουν από Δευτέρα 22/3

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Εμπορικού Βιοτεχνικού & Επαγγελματικού Συλλόγου Κρανιδίου ενημερώνουν ότι κατόπιν των νέων ανακοινώσεων της Πολιτικής Προστασίας, ο νομός μας δυστυχώς συνεχίζει να είναι σε σκληρό lockdown, επίπεδο Γ’  πολύ αυξημένου κινδύνου( βαθύ κόκκινο ).

Έτσι λοιπόν τα καταστήματα και οι επιχειρήσεις του Κρανιδίου συνεχίζουν να είναι σε αναστολή από Δευτέρα 22/3/2021 και ώρα 05:00πμ έως Δευτέρα 29/3/2021 ώρα 05:00πμ

Επιτρέπεται:

Από τη Δευτέρα 22 Μαρτίου, η λειτουργία των κομμωτηρίων, κέντρων αισθητικής και υπηρεσιών περιποίησης νυχιών, αυστηρά με ραντεβού.

Η λειτουργία των Καταστημάτων τροφίμων (π.χ. σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, φούρνοι, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, ζαχαροπλαστεία), φαρμακεία, πρατήρια υγρών καυσίμων, pet shop, καθαριστήρια, καταστήματα πώλησης καπνικών/ατμιστικών προϊόντων.

Ένα (1) άτομο για κάθε 25 τ.μ. στον κύριο χώρο του καταστήματος (εξαιρούνται βοηθητικοί χώροι, αποθήκες, γραφεία, χώροι στάθμευσης).

Απόσταση ενάμισι (1,5) μέτρου μεταξύ των ατόμων.

Ειδικώς ως προς τα καταστήματα τροφίμων τηρείται απόσταση δύο (2) μέτρων μεταξύ των πελατών κατά τον χρόνο αναμονής στα ταμεία.

Υποχρέωση καταστημάτων τροφίμων για ανάρτηση με έγγραφο ή ψηφιακό τρόπο του μέγιστου αριθμού καταναλωτών που επιτρέπεται να βρίσκονται εντός του καταστήματος.

Ειδική απολύμανση σε τροχήλατα και μη καρότσια/καλάθια, όπου υφίστανται, με ανάπτυξη καθημερινού προγράμματος απολύμανσης, το οποίο επιδεικνύεται στις αρμόδιες αρχές.

Επιτρέπεται επίσης :

η λειτουργία των α) επιχειρήσεων τηλεπικοινωνιών αποκλειστικά κατά το σκέλος που αφορά στην επισκευή συσκευών, την εξόφληση λογαριασμών και την ανανέωση υπολοίπου, β) τα καταστήματα οπτικών/ακουστικών βαρηκοΐας κατόπιν ραντεβού, γ) τα συνεργεία αυτοκινήτων κατόπιν ραντεβού , δ) τα περίπτερα, τα οποία δύνανται να λειτουργούν είκοσι τέσσερις (24) ώρες.

Επιτρέπεται η λειτουργία των:

Υπηρεσιών παροχής προϊόντων σε πακέτο από κατάστημα τροφίμων (take away), ανά επίπεδο επιδημιολογικής επιβάρυνσης,

Τα πρατήρια υγρών καυσίμων λειτουργούν με το ωράριο που ισχύει σύμφωνα με τις ειδικές κατά περίπτωση διατάξεις.

Η κυκλοφορία επιτρέπεται από αύριο 20/3/2021 έως τις 21:00μμ

Σχετικά για το sms στο 13033:

-SMS 2 για σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ η μετακίνηση θα πραγματοποιείται είτε εντός του δήμου είτε σε απόσταση 2 χιλιομέτρων

-SΜS 3 η μετακίνηση θα πραγματοποιείται είτε εντός του δήμου είτε σε απόσταση 2 χιλιομέτρων

-SMS 4 θα ζητούνται περισσότερα στοιχεία για την ορθότητα της ανάγκης επίσκεψης σε οικείο πρόσωπο

-SMS 6 θα γίνεται μόνο με τα πόδια ή με ποδήλατο και απαγορεύεται η μετακίνηση με αυτοκίνητο και ποδήλατο

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το επίπεδο Γ΄ (ΠΟΛΥ ΑΥΞΗΜΕΝΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ):

https://covid19.gov.gr/covid-map/

ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ !

ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ!

ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ!

ΦΟΡΑΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!

Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!

Το Δ.Σ.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ