Κρανίδι: Να μην θιγούν οι Παραγωγοί αγροτικών προϊόντων & αλιευμάτων στην υπαίθρια αγορά!

Ό Δημοτικός Σύμβουλος Ερμιονίδας κ. Τάσος Λάμπρου και επικεφαλής της ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ., έκανε σήμερα την παρακάτω σοβαρή αποκάλυψη – καταγγελία:

Σε μια δύσκολη κοινωνική συγκυρία είναι απαράδεκτο να υπάρχουν καταγγελίες για τους Παραγωγούς αγροτικών προϊόντων και αλιευμάτων στην υπαίθρια αγορά στο Κρανίδι από ισχυρούς ανταγωνιστές.

Σιγουρα ο χώρος και οι παραγωγοί θα αδειοδοτηθούν άμεσα και ήταν λάθος που δεν είχαν εκδοθεί οι σχετικές άδειες νωρίτερα .

Όμως κάποιοι ισχυροί πρέπει να καταβάλουν ότι στο επιχειρείν δεν είναι αυτοσκοπός “η μεγιστοποίηση του κέρδους ” υπάρχουν και άλλοι στόχοι και μέσα σε αυτούς είναι κοινωνική ευθύνη που έχουν να μην καταστρέφουν τους άλλους επαγγελματίες και ευρύτερα την συνοχή της κοινωνίας.

Να ξέρουν ότι όλα μαθαίνονται,και θα μάθουμε σύντομα ποιός προκάλεσε το προσωρινό κλείσιμο της αγοράς των παραγωγών στο Κρανίδι.Στην περίοδο της υγειονομικής κρίσης κάποιοι πολλαπλασίασαν τα κέρδη τους και πάλι αχόρταγοι είναι.Απο την πλευρά μου ,εγώ και οι συνεργάτες μου θα στηρίξουμε κάθε προσπάθεια στα πλαίσια του Δημου και των παραγωγών για την επαναλειτουργία της Αγοράς,στο Κρανίδι.

Η υπερσυγκέντρωση δραστηριοτήτων και πλούτου και οι ακραίες ανισότητες κατέστρεφαν ιστορικά τον κοινωνικό ιστό.

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΊ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΕΚΔΟΘΟΎΝ ΟΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ