Κρανίδι: Κατάθεση στεφάνων προς Τιμή των ηρώων του 1821 (photos)

Σε μια λιτή τελετή, χωρίς την καθιερωμένη παρέλαση και χωρίς την παρουσία κόσμου, (λόγω των μέτρων που προβλέπονται), ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, η επιμνημόσυνη δέηση και η κατάθεση Στεφάνων στο Ηρώο.

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Γιάννης Γεωργόπουλος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κρανιδίου κ. Νίκος Αντώνιοζας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αναστάσιος Γανώσης, ο Διοικητής του Α.Τ. Ερμιονίδας, ο Προΐστάμενος του Κλιμακίου της Πυροσβεστικής, η Εκπαιδευτική Κοινότητα και το 1ο Σύστημα Προσκόπων Κρανιδίου, κατέθεσαν τα Στεφάνια μνήμης και τιμής στους ήρωες και απελευθερωτές του τόπου μας και της Πατρίδας.

 

Νωρίτερα, στον Ι.Ν. Τιμίου Πρόδρομου Κρανιδίου, τελέστηκε δοξολογία με τον Διευθυντή του ΕΕΕΕΚ κ. Δημήτρη Σίδερη, να εκφωνεί τον πανηγυρικό λόγο της ημέρας.

Η τελετή στο Ηρώο, ολοκληρώθηκε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής και με την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου.

Από πλευράς μας, να ευχηθούμε χρόνια πολλά για την σημερινή διπλή εορτή σε όλο τον Ελληνισμό.

 

Με την ευλογία Της Υπεραγιάς Θεοτόκου, να αφήσουμε το συντομότερο δυνατόν, πίσω μας αυτή την “περιπέτεια που έχει αλλάξει,προσωρινά, τις ζωές μας.

Αξίζει να σημειώσουμε ,ότι οι εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για την επέτειο των διακοσίων ετών από την Επανάσταση των Ελλήνων, θα συνεχιστούν καθ’όλη την διάρκεια του έτους τόσο στην Ερμιονίδα όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

 
 
 
Το συναρπαστικό ταξίδι στην ιστορία μας και στην κληρονομιά που μας άφησε το αθάνατο ’21 , μόλις ξεκίνησε…
 
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ