Κρανίδι: Η πιο ζεστή πόλη στην Ελλάδα

Ο υδράργυρος έδειξε 39,4 °C

Συνεχίστηκαν οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες και τη Δευτέρα 25/07, με τις υψηλότερες μέγιστες θερμοκρασίες να καταγράφονται σε Πετροκεφάλι Μοιρών, Σίβα Ηρακλείου και Κρανίδι Αργολίδας με 39,4 °C.
Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr οι οκτώ υψηλότερες μέγιστες θερμοκρασίες κατά τις μεσημεριανές ώρες της Δευτέρας 25/07, παρουσιάζονται στον παρακάτω πίνακα.

Στο Άργος η θερμοκρασία άγγιξε τους 37.1°C στις 12:10 ενώ στο Ναύπλιο σύμφωνα με το δίκτυο του meteoglub.gr η θερμοκρασία έφτασε τους 36,9°C στις 13:39.
Είναι χαρακτηριστικό, ότι 62 μετεωρολογικοί σταθμοί του δικτύου μας, κατέγραψαν θερμοκρασίες άνω των 37 °C, μεταξύ αυτών και αρκετοί στην περιοχή της Αττικής (όπως καταγράφτηκε από το Μετεωρολογικό και Κλιματικό Παρατηρητήριο Αττικής), επηρεάζοντας ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού της χώρας μας, όπως είχε επισημανθεί στην ανακοίνωση του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, το πρωί της Δευτέρας 25/07.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ