Κατεδαφίζουν επικίνδυνα και ετοιμόρροπα κτίρια στην Ερμιονίδα

Ενημέρωση από το Γραφείο του Δήμαρχου Ερμιονίδας

Στην κατεδάφιση δυο ακόμα επικινδύνως ετοιμόρροπων κτηρίων στην Κοινότητα Κρανιδίου προχώρησε ο Δήμος Ερμιονίδας, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και τηρώντας όλες τις απαραίτητες διαδικασίες.
Συγκεκριμένα, κατεδαφίστηκε η παλαιά οικία παραπλεύρως του κτηρίου της φιλαρμονικής του Δήμου Ερμιονίδας και η παλαιά οικία πλησίον του Ιερού Ναού της κάτω Παναγίας στο Κρανίδι.

Η εικόνα των δυο κτηρίων παρουσίαζε μεγάλη επικινδυνότητα, η χρήση τους καθώς και του χώρου περιμετρικά αυτών ενείχε σοβαρούς κινδύνους για τα παιδιά ειδικά στην περίπτωση του πρώτου κτηρίου, για τους πεζούς και τα σταθμευμένα ή διερχόμενα οχήματα.

Η Δημοτική Αρχή με τις κατάλληλες ενέργειες και τηρώντας τη νομοθεσία προβαίνει στις κατεδαφίσεις ετοιμόρροπων κτηρίων, με σκοπό να εξασφαλίσει την αναβάθμιση της Ερμιονίδας, τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και της ποιότητας ζωής τους.

Εργαζόμαστε άοκνα για την επίλυση ενός χρόνιου προβλήματος που άπτεται της ασφάλειας των δημοτών μας.
Στόχος μας μια ασφαλής και όμορφη Ερμιονίδα για τους πολίτες της!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ