Καλό “πέρασμα” Γιώργο Νοταρά!

Ήταν μια ξεχωριστή προσωπικότητα της Ερμιόνης, με πολυσχιδή προσφορά και δράση αλλά και συνεχή παρουσία,

μέχρι την τελευταία στιγμή, στα δρώμενα του τόπου (Ο Αλιβάνιστος). Με γνώση και άποψη, που δεν μάσαγε τα λόγια του και δεν φοβόταν την αντιπαράθεση.

Ο καπετάν Γιώργος Νοταράς, ο σεβαστός και αγαπητός φίλος, στα 88 του χρόνια ξεκίνησε για το μεγάλο ταξίδι, διαβαίνοντας την Αχερουσία, χωρίς να φοβάται τους Λαιστρυγόνες και τους Κύκλωπες ούτε τον θυμωμένο Ποσειδώνα. Γιατί τις θάλασσες τις “έφαγε με το κουτάλι”.

Καπετάν Γιώργη, σου εύχομαι “Καλό πέρασμα”!

Γιώργος Νικ. Μουσταΐρας

Ο Δήμαρχος Ερμιόνης

Καπετάν Γιώργο ,

Καλό σου ταξίδι,

Να είναι ελαφρύ το χώμα σου…

Ανάργυρος Λεμπέσης

H ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΡΝΙΟΝΗΣ

Οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι της  Ερμιόνης και εγώ ως Πρόεδρος της Κοινότητας φίλος, εξάδελφος  και κουμπάρος εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην αξιόλογη οικογένεια του Γεωργίου Νοταρά που έφυγε από κοντά μας πλήρης ημερών.

Ο αείμνηστος Γεώργιος Νοταράς πολυταξιδεμένος και κοσμοπολίτης, θαλασσοπόρος και πλοιοκτήτης  εξέφραζε με το Ερμιονίτικο ταπεραμέντο και τον λόγο  του την αγάπη για την κοινωνία, την Ερμιόνη και τους συμπολίτες μας.

Δωρητής  έργων και ενεργός πολίτης με τη συμμετοχή του σε συλλογικούς φορείς και δράσεις του τόπου μας, αρκετές φορές με τις απόψεις,  τις θέσεις  και την αγάπη για την πατρίδα του  υπήρξε αιρετικός αλλά πάντα φίλος του διαλόγου.

Τον αποχαιρετούμε με τον  σεβασμό που  αρμόζει καταγράφοντας  τη μνήμη του στη καρδιά μας.

Προσωπικά  παρά τις διαφορές των απόψεων  μας σε πολλά θέματα σημειώνω και θα ενθυμούμαι την τελευταία  αποστροφή του λόγου του   στο  δημοσίευμα του της 26/8/2021  στην προσωπική του ιστοσελίδα ¨ Ο Αλιβάνιστος¨

Ο ΠΡOEΔΡΟΣ

ΙΩΣΗΦ  ΓΑΝΩΣΗΣ

Ο ΕΡΜΙΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερμιονικού Συνδέσμου, με την αναγγελία της εκδημίας του αγαπητού συμπολίτη μας, ενός εκ των παλαιοτέρων μελών του Συνδέσμου, που διετέλεσε και μέλος του Δ.Σ.,

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΟΤΑΡΑ

εκφράζει στην οικογένεια του εκλιπόντος τα ειλικρινή του συλλυπητήρια.

     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     ΤΑ ΜΕΛΗ                      Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΕΤΣΙΩΤΗΣ                                                ΓΙΑΝΝΗΣ ΗΣΑΪΑΣ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ