Ικανοποίηση και αισιοδοξία από την προσπάθεια του Νίκα για να σφυρίξει ξανά το τρένο

“Τα δείγματα γραφής που μας έδωσε μέχρι τώρα ο περιφερειάρχης κ. Νίκας μας επιτρέπουν να αισιοδοξούμε” επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο Σύλλογος Φίλων του Σιδηροδρόμου σε ανακοίνωσή του με αφορμή την συνάντηση που ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας είχε στο υπουργείο Υποδομών με στελέχη του εν λόγω υπουργείου και του ΟΣΕ σχετικά με την επαναλειτουργία του μετρικού σιδηροδρομικού δικτύου στην Πελοπόννησο.
“Ο Σύλλογος Φίλων του Σιδηροδρόμου αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί, τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή, τον γενικό γραμματέα του υπουργείου αυτού κ. Γιάννη Ξιφαρά, τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα και τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ κ. Σπυρίδωνα – Κλέαρχο Πατέρα, για την απόφασή τους να προωθήσουν την αναβίωση του μετρικού δικτύου της Πελοποννήσου” αναφέρει ο εν λόγω σύλλογος σε άλλο σημείο της ανακοίνωσής του, η οποία καταλήγει ως εξής:
“Ο σύλλογός μας δηλώνει ότι, με τις γνώσεις του και τις δυνατότητές του, θα στηρίξει αυτή την σπουδαία προσπάθεια, αξιοποίησης αυτής της μοναδικής ιστορικής υποδομής, όποτε και αν του ζητηθεί”.
Την ανακοίνωση του Συλλόγου Φίλων του Σιδηροδρόμου μπορείτε να δείτε εδώ.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ