Ιδρύεται ΚΔΑΠ ΑμεΑ στην Ερμιονίδα

Ψήφισμα για άμεση δημιουργία ΚΔΑΠ στην Ερμιονίδα κατέθεσε ο Δήμος

Προχωράει η ίδρυση και τη λειτουργία του 1ου Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ατόμων με Αναπηρία – Κ.Δ.Α.Π. Α.μεΑ. στον Δήμο Ερμιονίδας.
Ο Δήμος Ερμιονίδας και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ερμιονίδας με ψήφισμα τάσσονται υπέρ της δημιουργίας και της λειτουργίας του 1ου Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ατόμων με Αναπηρία – Κ.Δ.Α.Π. Α.μεΑ.
Το ψήφισμα μεταξύ άλλων αναφέρει: «Αναγνωρίζοντας ότι τα άτομα με αναπηρία έχουν δικαίωμα στην ίση μεταχείριση και στην πλήρη συμμετοχή στη κοινωνία και έχοντας ως προτεραιότητα τη δημιουργία και τη λειτουργία δράσεων και δομών κοινωνικής πολιτικής για τη στήριξη των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους, προχωρά στην ίδρυση και τη λειτουργία του 1ου Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ατόμων μεΑναπηρία – Κ.Δ.Α.Π. Α.μεΑ. στον Δήμο Ερμιονίδας».
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ