Θρίλερ με σκάφος στην Ύδρα: Έμπασε νερά και πήγε να βουλιάξει

Επέμβαση της Λιμενικής Αρχής Ύδρας σε ιστιοφόρο σκάφος με εισροή υδάτων

Την Τρίτη 15 Αυγούστου, το μεσημέρι, η Λιμενική Αρχή Ύδρας ενημερώθηκε για περιστατικό εισροής υδάτων σε ιστιοφόρο σκάφος με σημαία Πολωνίας, στη θαλάσσια περιοχή του κόλπου της Ύδρας, με έναν αλλοδαπό επιβαίνοντα.
Άμεσα ενεργοποιήθηκε το σχέδιο έκτακτης ανάγκης και στο σημείο μετέβησαν ένα περιπολικό σκάφος του Λιμενικού και ένα επιβατηγό τουριστικό σκάφος για συνδρομή.

Το σκάφος βρέθηκε αγκυροβολημένο στην συγκεκριμένη περιοχή. Κατόπιν επέμβασης, τα νερά απομακρύνθηκαν από το σκάφος και η μηχανική βλάβη αποκαταστάθηκε προσωρινά, επιτρέποντάς του να καταπλεύσει στο λιμάνι του Πόρου, συνοδευόμενο από το Περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Το λιμάνι του Πόρου έθεσε απαγόρευση απόπλου για το σκάφος μέχρι την πλήρη αποκατάσταση της βλάβης και την υποβολή βεβαιωτικού αξιοπλοΐας. Σημειώνεται πως δεν υπήρξε καμία αναφορά για τραυματισμό από το περιστατικό, ενώ δεν καταγράφηκε καμία θαλάσσια ρύπανση.
Η Λιμενική Αρχή συνεχίζει να παρακολουθεί την κατάσταση και παραμένει σε ετοιμότητα για κάθε περιστατικό.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ