Θερμή υποδοχή στον Γιώργο Γαβρήλο σε όλη την Αργολίδα (εικόνες)

Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ γυρίζει όλο το νομό και συζητά με τους κατοίκους

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Γαβρήλος, επισκέπτεται κάθε σημείο του νομού και γίνεται δεκτός με θέρμη από τον κόσμο.
Ο κ. Γαβρήλος, ξεκινώντας από τα χωριά του Άργους και του Ναυπλίου, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους πολίτες για τα καθημερινά προβλήματά τους, ενώ δεν παρέλειψε να επισκεφθεί και την ορεινή Αργολίδα.
Στο Άργος και στο Ναύπλιο, η επίσκεψή του στα καταστήματα έδωσε την ευκαιρία για συζητήσεις με τον εμπορικό κόσμο, αλλά και τους καταναλωτές, με κύριο θέμα την ακρίβεια και την έλλειψη χρηματοδότησης των μικρών επιχειρήσεων. Ο κ. Γαβρήλος τόνισε ότι «μια άλλη πολιτική για τον εμπορικό κόσμο είναι εφικτή και θα εφαρμοστεί με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.»

Ένα από τα πιο ουσιαστικά σημεία της περιοδείας του ήταν η επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου. Συναντήθηκε με τη διοίκηση και τους υπαλλήλους, ενημερώθηκε για τα λειτουργικά ζητήματα και τόνισε την ανάγκη για πρόσληψη προσωπικού και εφοδιασμό με την απαραίτητη υποδομή.
Σημαντική επίσης, η επίσκεψή του στο Κέντρο Υγείας Λυγουριού, όπου συζήτησε με τους αρμόδιους για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κέντρο και τόνισε την ανάγκη για ανασύσταση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και στήριξη της Πρωτοβάθμιας Παροχής Υπηρεσιών Υγείας.
Οι λαϊκές αγορές Άργους, Ναυπλίου, Λυγουριού και Ερμιόνης ήταν σταθμοί της περιοδείας του, όπου συνομίλησε με παραγωγούς και καταναλωτές. Ο κ. Γαβρήλος αναφέρθηκε στις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για αντιμετώπιση της ακρίβειας και για τις αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, ενώ δεν παρέλειψε να επισκεφθεί το συσσίτιο του Ι.Ν. Ευαγγελίστριας Ναυπλίου και να παραστεί σε πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Ο υποψήφιος βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Γαβρήλος, συνεχίζει ακούραστος την περιοδεία του στην Αργολίδα. Αντλώντας πολύτιμες πληροφορίες από την επαφή του με τους πολίτες και τους επαγγελματίες, υπόσχεται να αντιμετωπίσει με σθένος και αποφασιστικότητα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, εφόσον εκλεγεί.
Επιπλέον, οι παρεμβάσεις του για σημαντικά ζητήματα του νομού είναι διαρκείς. Οι επισκέψεις του στα νοσοκομεία Άργους και Ναυπλίου και οι συζητήσεις με τους διοικητές και τους εκπροσώπους των εργαζομένων εποικοδομητικές και οι ομιλίες στις πολιτικές εκδηλώσεις του κόμματος στοχευμένες στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία. Ο κ. Γαβρήλος αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι έχει την εμπειρία, τα φόντα και τη θέληση να εκπροσωπήσει επάξια το λαό της Αργολίδας στη Βουλή.
«Η επαφή με τους πολίτες, η ακρόαση των ανησυχιών και των προβλημάτων τους, είναι η βάση για την κατανόηση των πραγματικών αναγκών της κοινωνίας. Είμαι εδώ για να σταθώ δίπλα τους, να αγωνιστώ για τα δικαιώματά τους και να εργαστώ για την καλύτερη δυνατή ζωή για όλους» δήλωσε ο κ. Γαβρήλος.
Εικόνες από την περιοδεία:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ