Θέματα για την ανάπτυξη της Ερμιονίδας συζήτησαν Μαντζούνης και Γανώσης με τον Δήμαρχο

Την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023, πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση στο γραφείο του Δημάρχου Ερμιονίδας, κ. Ιωάννη Γεωργόπουλου με τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, κ. Ιωάννη Μαντζούνη, τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη, κ. Αναστάσιο Γανώση και τον Προϊστάμενο των Τεχνικών Έργων Π.Ε. Αργολίδας, κ. Σπύρο Μητροβγένη.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη της Ερμιονίδας, έργα υποδομής και δράσεις στο πλαίσιο της Συνεργασίας του Δήμου με την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Επίκεντρο της συζήτησης αποτέλεσε η συνεργασία των δυο φορέων γα την εξέλιξη του Περιφερειακού Κόμβου Κρανιδίου – Πορτοχελίου, ενός έργου πνοής για την Ερμιονίδα, καθώς και για την πορεία ολοκλήρωσής του.

Συζητήθηκαν επίσης, η αναγκαιότητα αποκατάστασης των επαρχιακών οδών του Δήμου Ερμιονίδας, η απομάκρυνση της στάσης του ΚΤΕΛ από την κεντρική πλατεία Κρανιδίου, λόγω της κυκλοφοριακής συμφόρησης που προκαλείται, η προγραμματική σύμβαση μεταξύ Δήμου Ερμιονίδας και Περιφέρειας για βελτίωση των συνδετήριων δρόμων Ερμιόνης – Πορτοχελίου και Πορτοχελίου – Βερβερόντας, καθώς και άλλα δευτερεύουσας σημασίας θέματα.
Επιμέρους θέματα που συζητήθηκαν ήταν η κατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου στο Κρανίδι, η πορεία εξέλιξης των διαδικασιών ανάδειξης του Ρωμαϊκού Ταφικού Μνημείου, καθώς και οι εργασίες προστασίας και ανάδειξης του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην Ερμιόνη.
Μετά το πέρας της σύσκεψης ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, κ. Ι. Γεωργόπουλος επισκέφτηκε μαζί με τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, κ. Ι. Μαντζούνη, τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, κ. Α. Γανώση και τον Προϊστάμενο των Τεχνικών Έργων Π.Ε. Αργολίδας, κ. Σ. Μητροβγένη, τον Περιφερειακό κόμβο Κρανιδίου – Πορτοχελίου, με σκοπό να ενημερωθούν και να διαπιστώσουν την πρόοδο των εργασιών.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ