Η bwin χορηγός του Spetses Classic Yacht Regatta 2021

Ένα event ιστορικής σημασίας, με τεράστιο αντίκτυπο εντός και εκτός Ελλάδας!

Το Spetses Classic Yacht Regatta 2021 διεξήχθη στις Σπέτσες από τις 25 έως της 27 Ιουνίου, περιλαμβάνοντας ιστιοδρομίες για κλασικά και παραδοσιακά σκάφη, για παραδοσιακές λέμβους και οικογενειακές λέμβους-dinghies, καθώς και σπάνια σκαριά από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα ασφαλείας και στον Διεθνή Αγώνα έδωσαν για άλλη μια φορά το «παρών» ιστιοπλόοι που έχουν γράψει ιστορία στη θάλασσα, όπως και σημαντικοί εκπρόσωποι από τον ελληνικό αθλητικό και επιχειρηματικό χώρο.

Το πανέμορφο νησί των Σπετσών έγινε για ένα διήμερο το επίκεντρο της ναυτοσύνης, με τις αξίες της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι να βρίσκονται πάντα σε πρώτο πλάνο. Η bwin, η οποία εκπροσωπεί τις αξίες αυτές, αποτέλεσε για μια ακόμα φορά χορηγό της σπουδαίας διοργάνωσης, η οποία είναι πλέον θεσμός και έχει σημαντικά οφέλη για τον αθλητικό και θαλάσσιο τουρισμό της Ελλάδας. 

Στο εντυπωσιακό αίθριο της bwin, στην πλατεία Ποσειδωνίου, πραγματοποιήθηκαν όλες οι απονομές, δίνοντας έτσι ξεχωριστό χρώμα στο Spetses Classic Yacht Regatta 2021. Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, με το διεθνές στοιχηματικό brand να βρίσκεται για τρίτη χρονιά στο πλευρό του event, πιστό στη φιλοσοφία του για έμπρακτη στήριξη του ελληνικού αθλητισμού.

Η bwin αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα brand παγκοσμίως στην αγορά των τυχερών παίγνιων και του αθλητικού στοιχηματισμού, με τη μοναδική τεχνολογική της πλατφόρμα. Η bwin  στηρίζει ενεργά τον αθλητισμό μέσω των χορηγιών της στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, στην Turkish Airlines EuroLeague, καθώς επίσης και στα μεγαλύτερα δρομικά events της χώρας. Παράλληλα, μέσω του προγράμματος «Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών»,  υποστηρίζει 18 Έλληνες πρωταθλητές που διεκδικούν την πρόκριση για τους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκυο το 2021. Τέλος, μέσω του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης bwincares, η bwin ανταποδίδει στην κοινωνία την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που της δείχνει, στηρίζοντας το έργο Οργανισμών και Ιδρυμάτων. Περισσότερα στο bwincares.gr.

Πηγή

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ