Η «Χαμένη κόρη» με την Ολίβια Κόλμαν & την «καυτή» Ντακότα Τζόνσον ολοκλήρωσε στις Σπέτσες

H αντίληψη ότι η προβολή της χώρας μας μέσω των γυρισμάτων ταινιών, σίριαλ κ.λπ. ωφελεί ταυτόχρονα τον τουρισμό και τον πολιτισμό,

δείχνει να εδραιώνεται τόσο σε κρατικό όσο και σε επίπεδο δήμων, οι οποίοι αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία να διευκολύνουν όσο μπορούν τα γυρίσματα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν ότι πρώτος ο Δήμος Αμοργού δέχτηκε να ανοίξει το νησί του για γυρίσματα εν μέσω πανδημίας με τις «Θυγατέρες» της Γερμανίδας σκηνοθέτιδας Νάνα Νέουλ, ενώ κάτι αντίστοιχο έπραξε διευκολύνοντας όσο γίνεται τα γυρίσματα και ο δήμαρχος των Σπετσών με την πολυσυζητημένη «Χαμένη κόρη», σε παραγωγή και πάλι της Faliron House του κ. Κωνσταντακόπουλου.

Η ταινία έχει ολοκληρώσει με επιτυχία τα γυρίσματα εξ ολοκλήρου στις Σπέτσες, η οποία, όπως μαθαίνουμε, αναμένεται να γίνει διάσημη σε όλο τον κόσμο καθώς υπήρξε ειδική τροποποίηση στο σενάριό της, εμπνευσμένο από το βιβλίο της Φεράντε, ώστε στα πλάνα να δεσπόζουν πλέον εικόνες όχι από την Ιταλία, αλλά από την Ελλάδα και το πανέμορφο νησί του Αργοσαρωνικού.

Σκηνοθέτιδα η Μάγκι Τζίλενχαλ, αδελφή του διάσημου Τζέικ Τζίλενχαλ, ενώ πρωταγωνίστριες η Ολίβια Κόλμαν, γνωστή από την πρόσφατη συμμετοχή της στο «The Crown» του Netflix, αλλά και κάτοχος πρόσφατα Οσκαρ για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην «Ευνοούμενη» του Γιώργου Λάνθιμου, μαζί με την Ντακότα Τζόνσον, την οποία γνωρίσαμε από τις αισθαντικές «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι».

πηγή

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ