“Η Φιλική Εταιρεία ξαναγεννιέται” – Μια ξεχωριστή εκδήλωση σήμερα στις Σπέτσες

Μια ξεχωριστή εκδήλωση έχει προγραμματισθεί για σήμερα το βράδυ στις Σπέτσες:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Η σχετική ανάρτηση του Αριστείδη Δάγλα στο fb

Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση έλαβα την πρόσκληση των απογόνων της Μπουμπουλίνας, να παρουσιάσουμε το βιβλίο μου «Η Φιλική Εταιρεία ξαναγεννιέται» στις Σπέτσες, στο αρχοντικό της μεγάλης αγωνίστριας της Επανάστασης που σήμερα έχει γίνει μουσείο.

Η Μπουμπουλίνα ήταν η πρώτη γυναίκα που μυήθηκε στη Φιλική Εταιρεία. Έτσι η παρουσίαση του βιβλίου μας εκεί, αποκτά ξεχωριστή σημασία. Γιατί ένας τόπος είναι ξεχωριστός, όταν τιμά τους ήρωες του. Και εμείς ως Έλληνες, από όποιο πόστο μπορεί ο καθένας, έχουμε χρέος να υποστηρίζουμε κάθε τέτοια δράση.

Ευχαριστώ την Φίλη Τίνα Μαντά δημοτική σύμβουλο Σπετσών και τον κ Παύλο Μπούμπουλη για την τιμή.

Επιπλέον την Οργανωτική Επιτροπή «Σπέτσες 2021».

Σύνοψη του βιβλίου “Η Φιλική Εταιρεία ξαναγεννιέται”

Η σπουδαιότητα της Φιλικής Εταιρείας γίνεται κτήµα των µαθητών µέσα από µια διασκεδαστική, γοητευτική και ελκυστική διαδικασία.

Η µυστική αυτή οργάνωση ζωντανεύει στις ψυχές των παιδιών, µε δροσερά γέλια και πλατιά χαµόγελα. Μέσα απ’ το παράτολµο ξεκίνηµά της και τους µυστικούς της κώδικες, φαίνεται ξεκάθαρα πως η Ιστορία και ο χρόνος που τη σµιλεύει σέβονται πάντα όσους οραµατίζονται και µάχονται για τη λευτεριά τους.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ