Η προβολή της Ερμιόνης από την Περιφέρεια έφταιξε στην κα Κωνσταντίνα Νικολάκου;

Η Περιφερειακή Σύμβουλος και πρώην Αντιπεριφερειάρχης  Πελοποννήσου κα Κωνσταντίνα Νικολάκου, ασκώντας κριτική στο επικαιροποιημένο site της Περιφέρειας,

αφού τονίζει πως

«Είναι πλέον κοινά αποδεκτό απ’ όλους ότι ο τουρισμός αποτελεί βασικό πυλώνα για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας της Πελοποννήσου…»

και στη συνέχεια σχολιάζει πως

«Ο κ. Νίκας επέλεξε από την πρώτη στιγμή να θέσει τον τουρισμό στο επίκεντρο της πολιτικής σύγκρουσης του με την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή. Στη σύγκρουση αυτή δεν θα τον ακολουθήσουμε. Ο τουρισμός δεν προσφέρεται για πολιτική αντιπαράθεση.»

τι βρήκε ως στοιχείο κριτικής; Ότι ένα από τα δημοσιευθέντα άρθρα προτείνει τρεις τουριστικούς προορισμούς (μέσα σ’ αυτούς και η Ερμιόνη) και όχι τους… υπόλοιπους! Γράφει λοιπόν:

«Στην πιο κρίσιμη περίοδο της προετοιμασίας για το άνοιγμα του τουρισμού και για τον προγραμματισμό των Καλοκαιρινών διακοπών ως τρεις σούπερ καλοκαιρινοί προορισμοί σε ολόκληρη την Περιφέρεια Πελοποννήσου, αναφέρονται η Ερμιόνη στην Αργολίδα, η Καλαμάτα στη Μεσσηνία και το Λιμένι στη Λακωνία!

Έχουν αποκλειστεί πλήρως οι Περιφερειακές Ενότητες της Αρκαδίας και Κορινθίας ενώ δεν αναφέρονται κορυφαίοι παραθαλάσσιοι Καλοκαιρινοί προορισμοί της Πελοποννήσου, οι οποίοι ανήκουν στους «top» καλοκαιρινούς προορισμούς, όχι μόνο σε Ελληνικό αλλά και σε Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο.»

Εδώ πρέπει να προσθέσουμε πως την συγκεκριμένη ανάρτηση, προφανώς μετά την συγκεκριμένη κριτική, δεν την βρίσκουμε, πλέον στις αναζητήσεις στο site της Περιφέρειας (https://mythicalpeloponnese.gr/). Επιπλέον, να προσθέσουμε πως ανακαλύψαμε την συγκεκριμένη ανάρτηση σε δημοσίευση πανελλαδικού ιστολογίου (ΕΔΩ), που είχε γίνει τον Αύγουστο του 2019! Κάτι που δύο τινά, διαζευτικά, μπορεί να σημαίνει: Ή πως στο site της Περιφέρειας μπήκε ως ερανισμός ή ότι είχε ως πηγή το site της Περιφέρειας! Πέραν αυτού, το ιστολόγιο της Περιφέρειας Πελοποννήσου έχει δεκάδες προβολές τόπων και τουριστικών προορισμών της Περιφέρειας, που δεν δικαιολογούν την όποια κριτική για αποκλεισμούς.

Άρα, δεν γίνεται αντιληπτός ο λόγος της κριτικής. Αν θέλουμε να κάνουμε κριτική, μπορούμε να βρούμε λάθη αλλού… Εκεί όπου υπάρχουν!

Η Ερμιόνη μας, όμως, δεν φταίει σε τίποτα να πληρώνει τις πολιτικές τους αντιπαραθέσεις!!

Γιώργος Ν. Μουσταΐρας