Η παράσταση «Ο Θοδωρής του ´21» ανεβαίνει τελικά στις 4 Σεπτεμβρίου στο Κρανίδι

Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει οτι η -εξ αναβολής λόγω των φονικών πυρκαγιών του Αυγούστου- επετειακή μουσικο-θεατρική παράσταση «Ο Θοδωρής του ´21» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021 ώρα 9μ.μ., στον Πολυχώρο ΑRTίκι Μαράικε Ηλιού ντε Κόνινγκ (περιφερειακός δρόμος Κρανιδίου-Ερμιόνης).

“Ο Θοδωρής του ΄21” με το Λεωνίδα Κακούρη και την Ορχήστρα της Σχολής Παραδοσιακής μουσικής «Εν Ωδαίς» το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021 στο Θέατρο ΑRTίκι στο Κρανίδι.

Με το Γιώργο Ντόβολο στο τραγούδι και τη φιλική συμμετοχή της Χορευτικής Ομάδας του Δήμου Ερμιονίδας.

Είσοδος 10€. Κράτηση θέσεων απαραίτητη τηλ. 698 698 2224.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο 8ο Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στη Ερμιονίδα».

Ο Θοδωρής του ‘21

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας, κάλεσε τη Σχολή Βυζαντινής & Παραδοσιακής Μουσικής “Εν Ωδαίς” για να παρουσιάσει πρώτη φορά στο κοινό της Ερμιονίδας την παράσταση “Ο Θοδωρής του ‘21”.

Μια παράσταση με αφηγηματικά αποσπάσματα για τη ζωή και τη δράση του Γέρου του Μωριά, γνήσια δημοτικά τραγούδια σχετικά με την επανάσταση του ’21 και ένα πλούσιο οπτικό υλικό με σημαντικές φυσιογνωμίες της Επανάστασης, εικόνες από σημαντικές μάχες, στιγμές από την πορεία της ζωής του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, αλλά και του Ελληνικού Έθνους προς την Ελευθερία!

Στην απαγγελία των εμβληματικών κειμένων ο δημοφιλής και αγαπημένος ηθοποιός Λεωνίδας Κακούρης.

Σημαντικά δημοτικά τραγούδια ερμηνεύουν οι άξιοι και νεότεροι εκπρόσωποι της παραδοσιακής μας μουσικής, ο Γιώργος Ντόβολος, η Μαριάνθη Λιουδάκη και η Χριστίνα Κιτσούλη, μαζί με εξαιρετική παραδοσιακή ορχήστρα.

Η παράσταση έχει σκοπό να μας ταξιδέψει στο κλίμα της προεπαναστατικής και επαναστατημένης Ελλάδας, τονίζοντας και φέρνοντας στο σήμερα τα μηνύματα της ελευθερίας, της ισότητας και της κοινωνικής δικαιοσύνης, μέσα από τις αρχές και τα διδάγματα που μας κληροδότησαν οι προπάτορές μας.

Συμμετέχει φιλικά, η χορευτική ομάδα του Δήμου μας.

ΑΠΑΓΓΕΛΙΑ: Λεωνίδας Κακούρης

ΤΡΑΓΟΥΔΙ: Γιώργος Ντόβολος – Μαριάνθη Λιουδάκη – Χριστίνα Κιτσούλη

ΜΟΥΣΙΚΗ: ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΣΧΟΛΗΣ “ΕΝ ΩΔΑΙΣ”

ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Γιώργος Ντόβολος

Μαριάνθη Λιουδάκη

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: 698 698 2224

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ.

ΕΙΣΟΔΟΣ: 10 €.

Ο Θ.Ο.Ε. ευχαριστεί θερμά τους Χορηγούς Εισιτηρίου: ΥΙΟΙ ΜΑΧΑΙΡΑ ΚΡΑΝΙΔΙ, HIPPOCAMPUS ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ, ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΜΠΑΣΙΜΑΚΟΠΟΥΛΟΙ ΚΟΙΛΑΔΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ, τους Xoρηγούς Παράστασης: ΔΑΓΡΕΣ ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΡΑΝΙΔΙ, ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ, ΓΑΝΩΣΗΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΕΡΜΙΟΝΗ, τους Υποστηρικτές Παράστασης: VASSILIS APPARTMENTS ΕΡΜΙΟΝΗ, PROSHOP BILLABONG ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ, STERGIOS GROUP ΚΡΑΝΙΔΙ. Ιδιαίτερες ευχαριστίες, στο Μέγα Χορηγό Φιλοξενίας του 8ου Φεστιβάλ, NAUTICA BAY HOTEL ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ