Η Παναγιώτα Βλαντή παντρεύτηκε στην Ύδρα – Έφτασε με καΐκι στην εκκλησία (vid)

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το Σάββατο 12 Ιουνίου η Παναγιώτα Βλαντή και ο Γιάννης Βλάχος.

Η ηθοποιός παντρεύτηκε τον αγαπημένο της στην Ύδρα με ελάχιστους καλεσμένους.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο «Love It», ο γάμος έγινε υπό άκρα μυστικότητα, στην εκκλησία του Αγίου Χαραλάμπους παρουσία μόλις 50 ατόμων. Η Παναγιώτα έφτασε με καΐκι στον ναό συνοδευόμενη από τον μπαμπά της. Ακολούθησε δεξίωση σε μαγαζί κοντά στο λιμάνι του νησιού. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι ήταν μαζί τρία χρόνια.

«Μου αρέσουν οι άνθρωποι έχουν παλέψει στη ζωή τους πολύ, αυτό τους δίνει αυτόματα εξουσία. Αυτοί που έχουν παλέψει, πού έχουν κατακτήσει πράγματα και ταυτόχρονα είναι απλοί, σεμνός. Έναν τέτοιο άντρα θα ήθελα», θυμίζουμε είχε πει η ηθοποιός σε παλιότερη συνέντευξή της.

Σε ερώτηση για το αν έτυχε να συναντήσει τέτοιο άνθρωπο στη ζωή της απάντησε: «Ναι αμέ, είναι η σχέση που έχω τώρα. Δεν έχω λόγο να το κρύβω, είμαι καλά σε αυτή τη σχέση. Ο άνθρωπος αυτός είναι εκτός του δικού μου χώρου και δεν έχω λόγο να κρύβομαι. Έχω μια ωραία σχέση μ’ έναν τέτοιο άνθρωπο, ο οποίος δε θέλει να μιλάω πολύ για τη σχέση μας. Είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω, γιατί έχει παλέψει πάρα πολύ στη ζωή του, με την έννοια της προσωπικότητας, ενώ ταυτόχρονα είναι πάρα πολύ σεμνός».

πηγή

 
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ