Η μυστηριώδης γαλάζια παραλία χωρίς όνομα στην Ερμιονίδα – Πώς να πάτε! (Βίντεο)

H παραλία που φέρνει στο… φως η ομάδα haanity στο YouTube δεν έχει όνομα και ανακαλύφθηκε τυχαία από μια πτήση της ομάδας στην Αργολίδα.
Μάλιστα η ομάδα έδωσε στην πανέμορφη παραλία το όνομα «φιορδ του ερημίτη».
Ο λόγος για την ονομασία αυτή είναι πως παρά τη δύσκολη πρόσβαση και το τραχύ τοπίο της περιοχής, και στο Google Earth αλλά και στα πλάνα εμφανίζει μυστηριώδη σημάδια κατοίκησης από κάποιον ερημίτη (;), καθώς φαίνεται ένα κίτρινο κανό και μια μικρή πρόχειρη κατασκευή από ξύλα.
Αυτές είναι βέβαια υποθέσεις καθώς κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος αν δεν επισκεφθεί το μέρος.
Η ομορφιά του τοπίου είναι απαράμιλλη: Ένα μικρό φαράγγι καταλήγει σε μια παραλία που είναι στενή και βαθιά σαν φιορδ και τα νερά της έχουν καταπληκτικό χρώμα. Έτσι αποτελεί ένα προστατευμένο καταφύγιο από τους ανέμους.
Είναι σίγουρα προσβάσιμη με σκάφος, αλλά ίσως και από ξηράς με ένα μικρό μονοπάτι που αχνοφαίνεται να καταλήγει στην παραλία από τον οικισμό Κοιλάδα Αργολίδας.
Αν σας άνοιξε η όρεξη η κρυφή αυτή παραλία βρίσκεται κοντά στην Κοιλάδα Αργολίδας και τις συντεταγμένες θα τις βρείτε ΕΔΩ.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ