Η Κορωνίδα Κοιλάδας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της (εικόνες)

Μέσα σε άκρως οικογενειακό κλίμα, ευχές και χαμόγελα, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο γήπεδο της Κοιλάδας η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας μας.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Στο περιθώριο της σημερινής προπόνησης η οποία έγινε, παρουσία του προέδρου Δημήτρη Τσιρτσίκου , αλλά και νέων προσώπων, η οικογένεια της Κορωνίδας Κοιλάδας έκοψε την βασιλόπιτα, υπό τους αυστηρούς όρους υγειονομικού πρωτοκόλλου και τηρουμένων όλων των μέτρων προστασίας.
Στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο πρόεδρος της ομάδας ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους υγεία, τύχη, προσωπικές αλλά και ομαδικές επιτυχίες της Κορωνίδας για το 2022.
Τυχερός της εκδήλωσης αναδείχθηκε ο Γιάννης Γιαννακόπουλος, καθώς το γούρικο φλουρί κρύβονταν στο δικό του κομμάτι βασιλόπιτας!

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και στέκεται

Στο επιθετικό μας , που πέρα από τις ευχές των «κυανόλευκων » για υγεία και επιτυχίες, κέρδισε και τα απαραίτητα… πειράγματα των συμπαικτών του , δόθηκε από τη διοίκηση της ομάδας ως δώρο ένα χρηματικό ποσό.
Και του χρόνου με υγεία…
Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδας
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ