Η κίνηση που πρέπει να κάνεις όταν περπατάς στο δρόμο και νιώσεις απειλή

Είναι πολύ πιθανόν, δυστυχώς, να σου έχει συμβεί να περπατάς στο δρόμο είτε είσαι άνδρας είτε είσαι γυναίκα και να έχεις νιώσει κάποια απειλή.

Ότι κάποιος σε ακολουθεί ή ότι κινείται αρκετά κοντά σου ίσως με κάποιο σκοπό.

Ενδεχομένως πολλές φορές να είναι ιδέα μας αλλά σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να χάνουμε την ψυχραιμία μας. Υπάρχει μια κίνηση που πρέπει να προσέχεις και να κάνεις στο δρόμο όταν νιώσεις απειλή. Συνήθως οι άνθρωποι τείνουν να χαμηλώνουν ενστικτωδώς το κεφάλι και να αυξάνουν το ρυθμό του βήματός τους, όταν αισθανθούν τον κίνδυνο. Ωστόσο, πρέπει να κάνετε ακριβώς το αντίθετο: σηκώστε με σιγουριά το πηγούνι σας και επιβραδύνετε.

Κι αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό για έναν καλό λόγο. Όταν ακολουθήσετε την πρώτη ενέργεια, είναι πιθανόν να γίνετε ευκολότερο θύμα. Για όποιο λόγο κι αν νιώθετε απειλή, επιβραδύνετε, σηκώστε το κεφάλι και κοιτάξτε με την περιφερειακή σας όραση.

πηγή

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ