Η επιστολή & οι λόγοι παραίτησης του Άρη Δημαράκη από το Δημοτικό Συμβούλιο

Επειδή, σε προηγούμενες αναρτήσεις έγινε αναφορά στην παραίτηση του Άρη Δημαράκη από την θέση του Δημοτικού Σύμβουλου Ερμιονίδας, οφείλαμε να δημοσιεύσουμε και το κείμενο, που κατέθεσε στην πρόεδρο του Δ.Σ.

Ιδού λοιπόν:

Δήλωση Παραίτησης

Κα Πρόεδρε:

Σας καταθέτω σήμερα την παραίτηση μου από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου και Αντιπροέδρου ΔΣ του Δήμου Ερμιονίδας,καθώς και από οποιαδήποτε θέση μέλους επιτροπής,ήμουν.

Η απόφαση μου αυτή, προκλήθηκε ως συνέπεια της αντικειμενικής μου αδυναμίας,να παρευρίσκομαι με φυσική παρουσία,στα Δημοτικά Συμβούλια μας και στα προβλήματα του τόπου μας.

Και αυτό, λόγω προσωπικών προβλημάτων (επαγγελματικές υποχρεώσεις).

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου,όλες τις συνδημότισσες και τους συνδημότες. Ειδικά αυτούς που με στήριξαν. Στο Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς και τα προηγούμενα, για την άριστη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Εύχομαι καλή δύναμη και υπομονή σε όλους,να περάσει αυτός ο δύσκολος χρόνος της πανδημίας και συνέπεια σε πράξεις και έργα για την πρόοδο της Ερμιονίδας μας.

Άρης Δημαράκης

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ