Η απονομή μεταλλίων της 1ης Ιστιοδρομίας «Τζιτζιφιές Καλλιθέας – Ερμιόνη», της 1ης REGATTA ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ 2021 «ΙΩΣΗΦ ΘΕΟΔΩΡΟΥ»

Κατά την τελετή απονομής των μεταλλίων της 1ης Ιστιοδρομίας «Τζιτζιφιές Καλλιθέας – Ερμιόνη»,

της 1ης REGATTA ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ 2021 «ΙΩΣΗΦ ΘΕΟΔΩΡΟΥ» ο Ναυταθλητικός Όμιλος Ερμιόνης ΝΟΕΡ καλωσόρισε τον φίλο σωματείο ΣΕΑΝΑΤΚ (ΣΥΛΛΟΓΟΣ – ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΑΛΙΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ-ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ) που διοργάνωσε αυτόν τον ιστιοπλοϊκό αγώνα για σκάφη ανοικτής θάλασσας.

Ο Όμιλός μας, αναλαμβάνοντας την οργάνωση της φιλοξενίας στην πόλη μας, ευχαρίστησε τον ΣΕΑΝΑΤΚ για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε, αλλά και την τιμή που μας έκανε εντάσσοντάς μας στην επιτροπή των αγώνων.

Επίσης ευχαριστήσαμε τους φορείς του Δήμου Ερμιονίδας, τον Δήμαρχο Ιωάννη Γεωργόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Ιωσήφ Μερτύρη, τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ιωσήφ Γανώση,τον Λιμενάρχη του Λιμενικού Σταθμού Ερμιόνης Δημήτριο Παππά, το Λιμενικό Ταμείο Ερμιόνης, το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Πρόνοιας Αλληλεγγύης Πολιτισμού και Παιδείας και την Χορευτική Ομάδα Ερμιόνης, που όλοι τους ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά μας, ώστε να οργανώσουμε μια εκδήλωση αντάξια της πατροπαράδοτης Ερμιονίτικης φιλοξενίας.

Ελπίζουμε η REGATTA αυτή να συνεχιστεί τα επόμενα χρόνια με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία και να γίνει η Ερμιόνη από εδώ και πέρα ένας προορισμός αγώνων ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης.

Ναυταθλητικός Όμιλος Ερμιόνης

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ