Η απάντηση του εστιατορίου στο Ηλιόκαστρο για την «πόρτα» στον σκύλο του Πάνου Καμμένου


Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος με ανάρτησή του στα social media έκανε γνωστό πως… εστιατόριο έριξε «πόρτα» στον σκύλο του και μάλιστα ισχυρίστηκε πως από το εστιατόριο του είπαν πως «δεν δέχονται κοπρόσκυλα».
«Μας πέταξαν έξω από το εστιατόριο MARYVONNE στο Ηλιόκαστρο και μας είπαν ότι δεν δέχονται «κοπρόσκυλα»… δεν πειράζει θα φάμε μπακαλιάρο από το μεσημέρι» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας μαζί με τον σκύλο του.
Το εστιατόριο όταν πληροφορήθηκε την εν λόγω ανάρτηση απάντησε στους ισχυρισμούς του πρώην υπουργού.
«Το τελευταίο 24ωρο το εστιατόριο μας άρα και η οικογένεια μας (για όσους πραγματικά μας γνωρίζουν είναι ένα) δέχεται πολύ σκληρή κριτική, διότι δημιουργήθηκε το τονίζουμε πως «δημιουργήθηκε» μια κατάσταση για την οποία δεν αναρωτήθηκαν πολλοί αυστηροί κριτές εάν είναι αλήθεια ή όχι» τονίζεται στην ανταπάντηση του εστιατορίου.
«Δεν ειπώθηκε ποτέ μα ΠΟΤΕ η λέξη «κοπρόσκυλο» και ούτε «πετάξαμε» έξω από το μαγαζί κανέναν», τονίζεται.
Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης η επιχείρηση γράφει πως «ο εν λόγω κύριος έκανε ένα post στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στην συνέχεια κριτικές, στις οποίες επέλεξε να μην γράψει την αλήθεια αλλά μια σειρά από ψέματα».
Δείτε την επίσημη ανακοίνωση του εστιατορίου Maryvonne όπως έχει αναρτηθεί στην σελίδα του στο Facebook.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ