Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (17 έως 23 Μαΐου 2021)

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

ΚΡΙΟΣ
Ευχάριστα και δυναμικά ξεκινά η εβδομάδα σου με έντονη κοινωνικότητα, συναντήσεις με φίλους αλλά και εξελίξεις στις υποθέσεις σου. Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων διευκολύνει την επικοινωνία σου και τις διαπραγματευτικές σου ικανότητες στα εργασιακά. Κάποια ραντεβού σου φαίνεται να είναι σημαντικά για αυτό αν και δεν έχεις πολύ όρεξη για δουλειά, θα πρέπει να τα επιδιώξεις καθώς φαίνεται να υπάρχουν σημαντικά οφέλη.
Οι συνθήκες ή και οι ενέργειες της εβδομάδας βοηθούν στη βελτίωση της σχέσης με τον αγαπημένο σου. Οι συζητήσεις μεταξύ σας φαίνεται να είναι βαθιές και ουσιαστικές με αποτέλεσμα να έρχεστε πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον το οποίο πλέον μπορείς να απολαύσεις, δεν αποκλείονται οι νέες ουσιαστικές γνωριμίες. Το Σαββατοκύριακο βέβαια μην ενθουσιάζεσαι και μην πιστεύεις αυτά που ακούς.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο οικονομικός τομέας είναι αυτός που θα αποσπάσει το μεγαλύτερο κομμάτι του ενδιαφέροντός σου αυτήν την εβδομάδα. Καιρός λοιπόν να εντοπίσεις τα λάθη στο χειρισμό τους, να τακτοποιήσεις και να ρυθμίσεις εκκρεμότητες και να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων. Μέσα από τις επιδόσεις ή τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες εξαρτάται και ο οικονομικός τομέας. Για αυτό μην διστάσεις -εάν βέβαια προκύψουν συζητήσεις, να διεκδικήσεις δυναμικά αυτά που σου ανήκουν. Στα τέλη της εβδομάδας πιθανά να προκύψουν κάποιες παρανοήσεις, για αυτό δείξε περισσότερη προσοχή σε αυτά που λες και ακούς. Ευνοϊκές χαρακτηρίζονται αυτές οι μέρες για τη συναισθηματική σου ζωή. Εκμεταλλεύσου τη βελτίωση της επικοινωνίας για να αποσπάσεις από τις συζητήσεις αυτά που θα σου προσφέρουν την ασφάλεια που θέλεις να νιώσεις με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην εμπιστεύεσαι τυφλά αυτά που σου υπόσχονται. Κράτα μικρό καλάθι και προστάτευσε τον ψυχικό και συναισθηματικό κόσμο σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η νέα εβδομάδα καθώς ο Ήλιος στις 20/5 περνά στο δικό σου ζώδιο, δίνοντάς σου την ευκαιρία να αναδείξεις τις ικανότητες και δυνάμεις σου. Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία στα εργασιακά που θα δώσει ισχυρή ώθηση στα σχέδια και τις επιδιώξεις σου. Από εσένα θα εξαρτηθεί το μέλλον και η ανάδειξη της καριέρας σου για αυτό το επόμενο διάστημα θα πρέπει να βρίσκεσαι σε απόλυτη ετοιμότητα. Πρόσεξε αυτά που υπόσχεσαι στον ερωτικό σύντροφό σου κυρίως στο δεύτερο μισό της εβδομάδας. Έχεις χτίσει γερές βάσεις και θα είναι κρίμα να τις διακινδυνεύσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μια πρόσφατη σχετικά γνωριμία αρχίζει να εξελίσσεται ικανοποιητικά και να σου υπενθυμίζει πως εσύ τη μοναξιά δεν την αντέχεις με τίποτα, όμως δεν θέλεις και να αναλώνεσαι σε ασήμαντες ή προσωρινές περιπέτειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δημιουργική, δραστήρια και δυναμική προβλέπεται η νέα εβδομάδα για σένα καθώς σου δίνει τη δυνατότητα να ανασυνταχτείς, να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και να διεκδικήσεις δυναμικά τους στόχους και τα όνειρά σου. Η εξέλιξη της καριέρας σου θα εξαρτηθεί κατά πολύ από τον τρόπο χειρισμού των υποθέσεών σου. Φρόντισε να κρατάς κλειστά τα χαρτιά σου και να μην τα εκμυστηρεύεσαι σε ανθρώπους που είτε θα σε επηρεάσουν αρνητικά, είτε θα προσπαθήσουν να σου βάλουν εμπόδια. Ο τρόπος που επικοινωνείς με τον ερωτικό σύντροφό σου χρειάζεται προσοχή. Μην λες πράγματα για τα οποία δεν είσαι σίγουρη και μην παρερμηνεύεις τα λόγια του. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν συνεχίζει να σε απασχολεί έντονα και ίσως νιώσεις την ανάγκη να το επαναπροσεγγίσεις. Προτού κάνεις οποιαδήποτε κίνηση βεβαιώσου ότι ικανοποιείς το συναίσθημα και όχι τον εγωισμό σου.

ΛΕΩΝ
Καιρός να επαναφέρεις τις κοινωνικές δραστηριότητές σου αυτήν την εβδομάδα, καθώς η λήξη του lockdown, αλλά και η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων κάνουν έντονη την ανάγκη σου να βρεθείς με φίλους και να απολαύσεις κάθε στιγμή. Η αισιοδοξία και κυρίως η καλή σου διάθεση επαναφέρουν και την όρεξή σου για δουλειά και επιτυχία. Διευθέτησε εργασιακές σου υποχρεώσεις και εκκρεμότητες και βελτίωσε τις σχέσεις με συναδέλφους. Ίσως χρειαστείς τη βοήθειά τους καθώς οι απαιτήσεις αυξάνονται. Μην επιτρέψεις σε τρίτα πρόσωπα να επέμβουν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Προτίμησε αυτήν την εβδομάδα να μείνετε περισσότερο μόνοι, έτσι ώστε να γνωρίσει και να κατανοήσει ο ένας τις ανάγκες του άλλου. Εσύ που είσαι μόνη, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο κρίνουν καθοριστικό το διάστημα για ξεκαθαρίσματα και διεκδικήσεις. Αρκεί να είσαι βέβαιη για αυτά που ζητάς και χρειάζεσαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η απόλυτη προτεραιότητά σου αυτήν την εβδομάδα είναι οι επαγγελματικοί στόχοι και οι υποχρεώσεις τους, για αυτό και πέφτεις με τα μούτρα στη δουλειά. Οι ενέργειες και όψεις της εβδομάδας αλλά κυρίως το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων, φέρνει διάκριση και αναγνώριση των προσπαθειών σου. Διευθέτησε τις υποθέσεις σου και προώθησε τους στόχους τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, καθώς το δεύτερο μισό της δημιουργεί ένα θολό τοπίο γύρω σου. Μην αμελείς τη σχέση σου βάζοντας σε προτεραιότητα τις δικές αναζητήσεις. Θα χαρακτηριστείς εγωίστρια από τον αγαπημένο σου και θα έχεις γκρίνιες. Εσύ που είσαι μόνη, διασκέδασε και απόλαυσε το φλερτ, όμως να είσαι επιφυλακτική με τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις.

ΖΥΓΟΣ
Ευχάριστη προβλέπεται η νέα εβδομάδα, καθώς η κοινωνικότητά σου αυξάνεται με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων και η λήξη του lockdown σε κάνει να θέλεις να αναπληρώσεις τα όσα στερήθηκες. Αν και δύσκολο να συγκεντρωθείς στις εργασιακές σου υποχρεώσεις, δυστυχώς κάποιες υποθέσεις και ευκαιρίες δεν σηκώνουν αναβολή. Στα τέλη της εβδομάδας μια επικοινωνιακή σύγχυση μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.
Ίσως χρειαστεί να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν στη σχέση με τον αγαπημένο σου και προέρχονται από το παρελθόν. Επιδίωξε τις συζητήσεις που ούτως ή αλλιώς ευνοούνται και βρείτε τι χρυσή τομή στα όσα νιώθετε να σας χωρίζουν ή να σας στερούν την ασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνικότητά σου κρύβει ίσως και μοναδικές ευκαιρίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων φέρνει στο επίκεντρο οικονομικές υποθέσεις σου, συναισθήματα και ανάγκες ασφάλειας και σιγουριάς. Έτσι έχεις τη δυνατότητα να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη, να απαλλαγείς από εκκρεμότητες και να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων. Προς το τέλος της εβδομάδας απόφυγε γρήγορα συμπεράσματα ή επιπόλαιες αποφάσεις. Προτού οδηγηθείς σε αποφάσεις ή ριψοκίνδυνες ενέργειες στα εργασιακά ξεκαθάρισε τους στόχους και τις ανάγκες σου. Λάβε υπόψη σου σοβαρά τις δυνατότητες και τις γνώσεις σου και προχώρησε βήμα βήμα στις αλλαγές. Γεφύρωσε τις αποστάσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου και επιδίωξε συζητήσεις που θα δώσουν λύσεις και απαντήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μια πρόσφατη γνωριμία αρχίζει να εξελίσσεται ικανοποιητικά και η ελπίδα αρχίζει να ζωντανεύει μέσα σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων αυτήν την εβδομάδα. Καιρός να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και να κρατήσεις κοντά σου μόνο ό,τι αποδίδει και αξίζει πραγματικά τον κόπο. Η επικοινωνία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των επαγγελματικών σου φιλοδοξιών. Επιδίωξε συμφωνίες και συζητήσεις τις πρώτες μέρες της εβδομάδας και όχι τις τελευταίες που φαίνεται να είναι παραπλανητικές. Η περίοδος είναι εξαιρετικά καλή για τη συναισθηματική σου ζωή. Καιρός να πάρεις κάποιες αποφάσεις που αφορούν στην εξέλιξη της σχέσης με τον αγαπημένο σου και να αποβάλλεις φόβους και ανασφάλειες. Εσύ που είσαι μόνη, ξέρεις πιο είναι το ζητούμενο σου και πως να το κατακτήσεις. Μέσα από το φιλικό, οικείο σου περιβάλλον δεν αποκλείεται να προκύψει μια καθοριστική γνωριμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γεμάτη υποχρεώσεις είναι η νέα εβδομάδα για σένα και ίσως να χρειαστεί έξτρα προσπάθεια προκειμένου να διευθετηθούν στο ακέραιο. Άλλωστε από αυτές θα εξαρτηθεί η βελτίωση της καθημερινότητάς σου και πιθανά και η επιτυχία. Οι επαγγελματικοί στόχοι σου βρίσκονται στο απόλυτο επίκεντρό σου. Συν αυτού παρουσιάζονται και έξτρα αγγαρείες, οπότε καταλαβαίνεις πως θα πρέπει να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο από ότι συνήθως προκειμένου να νιώσεις ικανοποίηση αλλά να λάβεις και θετικά σχόλια. Η καθημερινότητά σου γεμίζει τις μέρες και τις ώρες σου με αποτέλεσμα να παραμελείς τον αγαπημένο σου. Φρόντισε να εξοικονομήσεις ουσιαστικό χρόνο μαζί του έστω κι αν είναι λίγος. Εσύ που είσαι μόνη, μάθε να είσαι υπομονετική με την εξέλιξη μιας πρόσφατης γνωριμίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι μέρες της εβδομάδας κρύβουν τις ευκαιρίες τους, δίνοντάς σου τη δυνατότητα ανάπτυξης και επέκτασης. Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που θα επαναφέρει την αισιοδοξία και το χαμόγελο στα χείλη σου. Προς το τέλος της εβδομάδας δώσε έμφαση στον τομέα των οικονομικών σου και απόφυγε λανθασμένες ενέργειες, έξοδα και αποφάσεις. Σημαντικές υποθέσεις σου στα εργασιακά απαιτούν άμεση διευθέτηση, για αυτό κάνε μια προσπάθεια να συγκεντρωθείς περισσότερο. Βοηθητικές και θετικές είναι οι επόμενες μέρες για τη συναισθηματική σου ζωή που μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου. Χτίσε γερές βάσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου, ξεπέρασε τις φοβίες σου και πάρε αποφάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, ένα φλερτ ή μια πρόσφατη γνωριμία αρχίζει να εξελίσσεται και μάλιστα πολύ θετικά.

ΙΧΘΕΙΣ
Σπίτι και οικογένεια αυτήν την εβδομάδα έχουν την τιμητική τους. Καιρός να λύσεις προβλήματα, να δώσεις λύσεις και να διευθετήσεις εκκρεμότητες που σε βαραίνουν. Για τις όποιες συζητήσεις προτίμησε τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, καθώς οι τελευταίες δημιουργούν μια ασάφεια, ίσως και παρανοήσεις. Μην αφήσεις τα όσα συμβαίνουν γύρω σου ή τις πιθανές ανασφάλειες συνεργατών να σε επηρεάσουν. Μείνε επικεντρωμένη στα δικά σου σχέδια και τις δικές σου υποχρεώσεις. Καιρός να αντιμετωπίσεις με περισσότερη σοβαρότητα τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Πάρτε από κοινού αποφάσεις που αφορούν σε μια συγκατοίκηση ή μια αλλαγή κατοικίας. Εσύ που είσαι μόνη, μην γίνεσαι αυστηρή με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και αφήνεις τις φοβίες και ανασφάλειές σου να σε πολιορκούν.

πηγή

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ