Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (26 Απριλίου έως 2 Μαΐου)

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολογο Λίτσα Πετρίδη

Κριός
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 27/4 στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σου, γι’ αυτό και θα πρέπει να είσαι προσεκτική σε υποθέσεις που αφορούν στον προϋπολογισμό ή την τακτοποίηση των υποθέσεών σου. Αρκετές συζητήσεις που αφορούν επίσης στον οικονομικό σου τομέα φαίνεται να προκύπτουν στα εργασιακά. Υπερασπίσου τα δικαιώματά σου χωρίς να ανεβάσεις τους τόνους ή να δημιουργήσεις αντιπαραθέσεις. Αν και Μεγάλη Εβδομάδα οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές και θα χρειαστεί να καταβάλλεις έξτρα προσπάθεια προκειμένου να είσαι ακριβής στους χρόνους σου. Οι συναισθηματικές σου ανάγκες έρχονται στο προσκήνιο,  γι’ αυτό και φαίνεται να ζητάς περισσότερα από τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, δεν αποκλείεται να προκύψει στη ζωή σου μια νέα γνωριμία που αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς και να δώσεις μια ευκαιρία στον εαυτό σου, αλλά και στον ενδιαφερόμενο. 

Ταύρος
Μια πανσέληνος πραγματοποιείται  αυτήν τη βδομάδα ακριβώς στο απέναντί σου ζώδιο, στον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών σου. Βλέποντας και κρίνοντας τα πράγματα με μεγαλύτερη αντικειμενικότητα μπορείς να πάρεις καθοριστικές  αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον σου. Τα επαγγελματικά και η καριέρα σου είναι στο απόλυτο επίκεντρό σου αυτήν τη βδομάδα. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις και τους διαξιφισμούς και υπερασπίσου τα συμφέροντά σου διατηρώντας χαμηλούς τους τόνους. Στιγμές έντασης αντιμετώπισε τες με θετική διάθεση. Μην αφήσεις το άγχος και τους προβληματισμούς των προσωπικών υποθέσεών σου να επηρεάσουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Τις στιγμές που είσαι μαζί του απόλαυσε το κλίμα των άγιων αυτών ημερών,  όσο δύσκολες κι αν είναι αντικειμενικά για όλους μας. Εσύ που είσαι μόνη, η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο ανάμεσα σε σένα και στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, γι’ αυτό πρόσεξε τον τρόπο με τον οποίο τον διεκδικείς. 

Δίδυμοι
Αν και Μεγάλη Εβδομάδα οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές και κάποιες από αυτές δυστυχώς δεν παίρνουν αναβολή. Γι’ αυτό σήκωσε τα μανίκια και μην αφήσεις τίποτα να αποσπάσει την προσοχή σου. Το να αισθάνεσαι καλά και να έχεις αυτοπεποίθηση είναι σημαντικό για τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις εργασιακές υποθέσεις σου. Απόφυγε την εμπλοκή σου σε παρασκηνιακές καταστάσεις και μην εκφράζεις την πρώτη σκέψη που έρχεται στο μυαλό σου. Στις 30/4 το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα ενισχύει το επικοινωνιακό σου χάρισμα και σου δίνει τη δυνατότητα να διαπραγματευτείς νέες προτάσεις, αλλαγές αλλά και καινούρια ξεκινήματα με μεγαλύτερη ευκολία και επιτυχία. Συνέχισε να είσαι ειλικρινής με τον αγαπημένο σου προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες στη σχέση σας. Αν νιώθεις πως πρέπει να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα επιδίωξε τις συζητήσεις κρατώντας χαμηλούς και ήπιους τόνους. Εσύ που είσαι μόνη, διαχειρίσου την προσέγγιση του προσώπου που σε ενδιαφέρει δείχνοντας διαλλακτικότητα και διπλωματία. 

Καρκίνος
Αυτήν τη βδομάδα έρχονται στην απόλυτη προτεραιότητά σου οι φιλικές και αισθηματικές υποθέσεις σου. Οι συνδέσεις, το κοινωνικό δίκτυο ή οι συνεργάτες σου μπορεί να αποτελέσουν πηγή ανάπτυξης για εσένα, ενδεχομένως φέρνοντας μετασχηματιστικές και νέες δημιουργικές ευκαιρίες. Πόνταρε στην επικοινωνιακή σου ικανότητα, που ενισχύεται στα τέλη της εβδομάδας και δημιούργησε τις ανάλογες προϋποθέσεις για τα πολυπόθητα εργασιακά σχέδιά σου. Στιγμές έντασης αντιμετώπισέ τες με ψυχραιμία και μην διακινδυνεύεις το προφίλ σου. Απόφυγε συζητήσεις και την επαναφορά παρελθοντικών ζητημάτων στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Απολαύστε το κλίμα των ημερών, αφιέρωσέ του χρόνο και αποφορτιστείτε απ’ το επιβαρυντικό κλίμα που επικρατεί στην καθημερινότητα όλων μας. Εσύ που είσαι μόνη, στα τέλη της εβδομάδας μην ξαφνιαστείς αν διαπιστώσεις πως μια φιλική σου σχέση αλλάζει μορφή. 

Λέων
Η Πανσέληνος της εβδομάδας που πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού θέτει σε προτεραιότητα θέματα που αφορούν στα εργασιακά και οικογενειακά σου. Είτε πρόκειται για αλλαγές στο σπίτι, είτε για ένα δράμα   στα μέλη της οικογένειας ή κάποιες αναμνήσεις που επανέρχονται, αξίζει τον κόπο να επεξεργαστείς τα συναισθήματά σου και να βρεις τις ανάλογες λύσεις ή τρόπους αντιμετώπισης τους. Φρόντισε να συγκεντρωθείς περισσότερο στα εργασιακά έτσι ώστε να αποφύγεις λάθη. Τακτοποίησε εκκρεμότητες που έχουν παραμείνει ήδη πολύ στο συρτάρι και προτίμησε τα τέλη της εβδομάδας εάν επιδιώκεις την εφαρμογή αλλαγών. Μην γίνεσαι τόσο επικριτική με τον ερωτικό σύντροφό σου. Απόφυγε με κάθε τρόπο τις αντιπαραθέσεις μαζί του και φρόντισε να περάσετε όσο πιο ήρεμα και όμορφα μπορείτε. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα απ’ το οικείο σου περιβάλλον δεν αποκλείεται να προκύψει ένας μεγάλος έρωτας. 

Παρθένος
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 27/4 φέρνει στο προσκήνιο κάποια ξεκαθαρίσματα που αφορούν κυρίως στο άμεσο περιβάλλον σου, γι’ αυτό και εμπεριέχει πολλές συζητήσεις που πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία και αντικειμενικότητα. Δύσκολα θα καταφέρεις να διατηρήσεις τον προγραμματισμό σου στα εργασιακά αυτήν τη βδομάδα. Έκτακτες υποχρεώσεις, ίσως και την τελευταία στιγμή σε αποδιοργανώνουν. Είναι σημαντικό να παραμείνεις συγκεντρωμένη και ετοιμοπόλεμη. Τις τελευταίες μέρες της εβδομάδας το κλίμα σταθεροποιείται κι έτσι μπορείς να ασχοληθείς με τα μελλοντικά σχέδια σου που δεν είναι και λίγα. Μην αφήνεις θέματα τρίτων προσώπων να επηρεάζουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Κάνε όσο πιο ανάλαφρο μπορείς το κλίμα μεταξύ σας και απολαύστε το κλίμα των άγιων αυτών ημερών. Εσύ που είσαι μόνη, βρες τρόπους να περάσεις καλά και αποστασιοποιήσου λιγάκι απ’ το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Οι μέρες δεν ευνοούν την προσέγγισή του και στο κάτω – κάτω άσε τον να ανησυχήσει και λιγάκι. 

Ζυγός
Αρκετά θέματα ή και εξελίξεις αυτήν τη βδομάδα πιθανά να σου δημιουργήσουν ανησυχία. Η πανσέληνος στις 27/4 σε καλεί να αφουγκραστείς τις προσωπικές σου ανάγκες, επιθυμίες και συναισθήματα έτσι ώστε να μπορέσεις να ασχοληθείς με αυτά και να ηρεμήσεις. Μια δυσκολία συγκέντρωσης στα εργασιακά μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη. Ασχολήσου με ένα – ένα τα θέματα και τις υποχρεώσεις σου και μην προσπαθείς να τα κάνεις όλα μαζί. Διατήρησε το καλό κλίμα στις σχέσεις με συναδέλφους και στην ανάγκη μην διστάσεις να ζητήσεις τη βοήθειά τους. Η επικοινωνία με τον ερωτικό σύντροφό σου χρειάζεται αυτήν τη βδομάδα προσοχή, καθώς είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις και έντονες διαφωνίες. Χρειάζεται πότε πότε να κατανοείς τις ανάγκες του και να μην τον επικρίνεις συνεχώς. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για μια επαναπροσέγγιση του παρελθόντος. Κάποιες εκκρεμότητες πρέπει να κλείσουν έτσι ώστε να ξέρεις αν αξίζει τον κόπο να περιμένεις ή να προχωρήσεις μπροστά. 

Σκορπιός
Οι διαπροσωπικές σχέσεις σου είναι αυτές που θα αποσπάσουν το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντος σου αυτήν τη βδομάδα. Κάνε τα ξεκαθαρίσματά σου βάζοντας σε προτεραιότητα τις δικές σου ανάγκες χωρίς να επηρεάζεσαι απ’ τους εξωτερικούς θορύβους. Ήρθε η ώρα να βρεις μια ισορροπία μεταξύ αυτού που δίνεις και αυτού που παίρνεις από συνεργασίες και δεσμεύσεις. Αν χρειαστεί να διακόψεις κάποιες συνεργασίες, κάνε το χωρίς φωνές, αντιδράσεις και εντάσεις. Ο λόγος σου είναι ισχυρός και μπορείς να θέσεις τα όριά σου. Ο τρόπος επικοινωνίας με τον ερωτικό σύντροφό σου χρειάζεται προσοχή. Μπορείτε να βρείτε τη χρυσή τομή καθώς συναισθηματικά είστε δεμένοι και δεν χρειάζεται να φτάσετε στα άκρα για μικρές ίσως και ασήμαντες λεπτομέρειες. Εσύ που είσαι μόνη, μην βγάζεις εύκολα συμπεράσματα και μην είσαι τόσο επικριτική με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Προτίμησε αυτήν τη βδομάδα να αποστασιοποιηθείς κατά κάποιον τρόπο και να μην εκφράζεις την πρώτη σκέψη σου. 

Τοξότης
Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σου αυξάνονται γι’ αυτό και θα πρέπει να προετοιμαστείς ανάλογα. Η ευελιξία είναι το κλειδί της επιτυχίας για να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις επάξια στις απαιτήσεις και τις υποθέσεις σου. Κάποιες αναπροσαρμογές στα εργασιακά ή επαναξιολογήσεις κρίνονται απαραίτητες αυτήν τη βδομάδα. Ο εκνευρισμός φαίνεται να γίνεται καθημερινότητα κι αυτό επηρεάζει άμεσα την ψυχολογία σου. Επιβράδυνε όσο μπορείς την προώθηση των σχεδίων σου κι άσε το χρόνο να ωριμάσει σωστά τις προϋποθέσεις. Εξοικονόμησε μικρά ενδιάμεσα διαλείμματα για καλύτερες επιδόσεις. Τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου την αφήνεις στον αυτόματο πιλότο κι αυτό ίσως να δημιουργήσει εντάσεις και διαμαρτυρίες. Όσο δύσκολο και να σου φαίνεται θα πρέπει να μοιράσεις το χρόνο σου σωστά έτσι ώστε να του αφιερώσεις ουσιαστικό χρόνο. Εσύ που είσαι μόνη, σου διαφεύγουν ευκαιρίες που δεν θα έπρεπε. 

Αιγόκερος
Η εβδομάδα φέρνει αρκετά καλές και θετικές εξελίξεις στις υποθέσεις σου, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα λείπουν οι εντάσεις ή οι ανησυχίες για τα μελλοντικά σχέδιά σου. Ο τρόπος σκέψης σου αλλάζει κι έχεις τη δυνατότητα να κρίνεις από μια άλλη σκοπιά, πιο θετική, κάποια πράγματα. Οι ιδέες ή οι στρατηγικές σου στα εργασιακά μπορεί να μην είναι κατάλληλη η στιγμή για να εφαρμοστούν, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα πρέπει να τις εγκαταλείψεις. Αυτό που θα πρέπει να κάνεις είναι να μάθεις τι θα πει υπομονή και να περιμένεις να δράσεις την κατάλληλη στιγμή. Η επικοινωνία με τον ερωτικό σύντροφό σου αυτήν τη βδομάδα χρειάζεται προσοχή καθώς κάποιες συζητήσεις μπορεί να παρεκτραπούν και να φέρουν τα αντίθετα απ’ τα επιθυμητά αποτελέσματα. Προτίμησε να χαλαρώσεις και να απολαύσεις την ηρεμία. Εσύ που είσαι μόνη, οι εκπλήξεις δεν λείπουν καθώς και οι νέες γνωριμίες. Όλα τα σενάρια είναι πιθανά και όλα μπορούν να συμβούν.

Υδροχόος 
Αρκετά είναι τα θέματα που θα σε απασχολήσουν αυτήν τη βδομάδα, όμως έχεις τη δυνατότητα να τα ελέγξεις και να τα διατηρήσεις σε ισορροπία, αν όχι να τα επιλύσεις. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού σου δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τους άλλους και να λύσεις παλιές παρεξηγήσεις. Αρκετές εργασιακές εκκρεμότητες κάνουν την επανεμφάνισή τους και θα χρειαστεί να καταβάλλεις έξτρα προσπάθεια και ίσως περισσότερο χρόνο προκειμένου να τις διευθετήσεις. Έχεις την τάση να κλείνεσαι στον εαυτό σου αυτήν τη βδομάδα κι αυτή η στάση σου να δημιουργήσει ανασφάλεια στον ερωτικό σύντροφό σου. Είναι προτιμότερο να μοιραστείς μαζί του τους όποιους προβληματισμούς σου και φυσικά να λάβεις υπόψη σου τις απόψεις και συμβουλές του. Να θυμάσαι πως δεν έχει τη διάθεση να σε κρίνει γι’ αυτό μην εκνευρίζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, αυτήν τη βδομάδα αφιέρωσέ τη περισσότερο στον εαυτό σου.

Ιχθείς
Ο τρόπος επικοινωνίας σου με τους άλλους αυτήν τη βδομάδα είναι που χρειάζεται την προσοχή σου. Κάποιες παρεξηγήσεις θα επιβαρύνουν την ψυχολογία σου. Για την ώρα προτίμησε να αφήσεις λιγάκι τα σχέδια σου πίσω, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι τα εγκαταλείπεις. Θα χρειαστεί κόπος και επιπλέον χρόνος για να καταφέρεις να διεκπεραιώσεις τις εργασιακές υποχρεώσεις σου, όμως διατίθεσαι να το κάνεις προκειμένου να μην αφήσεις εκκρεμότητες. Σημαντικές συζητήσεις ή κρίσιμες αποφάσεις μετάθεσε τες για τις τελευταίες μέρες της εβδομάδας που σαφώς η επικοινωνία σου βελτιώνεται. Εστίασε το ενδιαφέρον σου στον ερωτικό σύντροφό σου τις ώρες τουλάχιστον που βρίσκεσαι μαζί του και μην μπλέκεις ανάμεσά σας τα όσα προσωπικά σε απασχολούν. Εσύ που είσαι μόνη, μια παλιά ιστορία ή ένας παλιός έρωτας ίσως να αναθερμανθεί.  

πηγή

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ