Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (28 Ιουνίου έως 4 Ιουλίου 2021)

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η αστρολογική όψη που θα πρωταγωνιστήσει αυτήν την εβδομάδα είναι η όψη τετραγώνου του Άρη με τον Κρόνο, η οποία μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις κυρίως για θέματα που αφορούν στον τομέα των οικονομικών σου. Ίσως να χρειαστεί να προσαρμοστείς σε κάποιες εργασιακές αλλαγές ή συμφωνίες. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αρκεί να πιστέψεις μέσα σου πως είναι προσωρινό. Σύντομα θα σου δοθεί η δυνατότητα να προσαρμόσεις τις καταστάσεις στα μέτρα σου και να δυναμώσεις την πειθώ σου. Μην μπλέκεις οικονομικά θέματα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Ακόμα κι αν έχετε κοινό ταμείο προσπάθησε να αποφύγεις παρεξηγήσεις και αντιπαραθέσεις μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, αν έχεις εξιδανικεύσει μια πρόσφατη γνωριμία πιθανά να νιώσεις μια απογοήτευση, καθώς η συμπεριφορά του δεν συνάδει με τις προσδοκίες σου.

Ταύρος
Μια έντονη και γεμάτη υποχρεώσεις εβδομάδα φαίνεται να έχεις μπροστά σου για αυτό οπλίσου με υπομονή, διαλλακτικότητα και κυρίως να είσαι έτοιμη να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου. Ο τομέας των εργασιακών σε απασχολεί ιδιαίτερα καθώς είναι το μέσο για να αυξήσεις και να βελτιώσεις τον τομέα των οικονομικών σου. Παρόλο που πρέπει να μειώσεις τον προσωπικό ελεύθερο χρόνο σου δεν φαίνεται να παρεκκλίνεις από τους στόχους σου. Απόφυγε τον εκνευρισμό και τις διαφωνίες με συνεργάτες για καλύτερα αποτελέσματα και επιδόσεις. Αν και περιορισμένος ο χρόνος σου προσπάθησε τουλάχιστον αυτός ο λίγος που σου απομένει να είναι ουσιαστικός με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, δώσε χρόνο σε μια νέα γνωριμία και μην αφήσεις την ανυπομονησία να σε οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα.

Δίδυμοι
Ενδιαφέρουσα προβλέπεται η νέα εβδομάδα για σένα καθώς έχει και τα ευχάριστα και τα έντονα ή δυσάρεστα. Τα ευχάριστα είναι πως σου δίνεται η δυνατότητα να ενισχύσεις την κοινωνική σου ζωή, να ασχοληθείς με ευχάριστες δραστηριότητες και να νιώσεις πως η ζωή σου επανέρχεται στην κανονικότητά της, που εμπεριέχει κέφι και διασκέδαση. Τα δυσάρεστα είναι πως προς το τέλος της εβδομάδας δεν θα καταφέρεις να αποφύγεις τον εκνευρισμό ή την αίσθηση πως κάποιοι άνθρωποι στη ζωή σου νιώθεις να σε πνίγουν ή να σε εκμεταλλεύονται. Θα χρειαστεί να καταβάλλεις προσπάθεια προκειμένου να συγκεντρωθείς στα εργασιακά. Τα λάθη και η κακή επικοινωνία με συναδέλφους μπορούν να λειτουργήσουν καταλυτικά για τα μελλοντικά σχέδιά σου. Απόφυγε τις εντάσεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου κυρίως στα τέλη της εβδομάδας. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσφατες γνωριμίες μπορεί να εξελίσσονται με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς για αυτό βάλε φρένο στην ανυπομονησία που είναι το κύριο χαρακτηριστικό σου σαν προσωπικότητα.

Καρκίνος
Αυτήν τη βδομάδα και ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες της, παρελθοντικές εκκρεμότητες ή υποθέσεις σου έχουν την τάση να επανέρχονται κι αυτό σε αποδιοργανώνει και σου δημιουργεί εκνευρισμό. Κινήσου με ψυχραιμία και να είσαι βέβαιη πως θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις επάξια. Η διάθεση σου επηρεάζεται άμεσα από τις εργασιακές εξελίξεις καθώς ο τομέας των επαγγελματικών βρίσκεται στο απόλυτο επίκεντρο σου. Διατήρησε την υπομονή σου που είναι ένα εκ γενετής προνόμιο σου και δεν θα βγεις χαμένη. Κάποια θέματα του παρελθόντος επανέρχονται στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Αντιμετώπισε τα με διαλλακτικότητα, πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι χωρίς να φτάσεις τις καταστάσεις στα άκρα. Εσύ που είσαι μόνη, μην κρίνεις και μην αντιμετωπίζεις τα πάντα από την αρνητική τους πλευρά.

Λέων
Η νέα εβδομάδα ξεκινά δυναμικά για σένα καθώς ο Άρης και η Αφροδίτη βρίσκονται στο δικό σου ζώδιο. Παρόλα αυτά κάποιες δυσαρμονικές όψεις μπορεί να κλονίσουν τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και να δημιουργήσουν ένταση. Διατήρησε την υπομονή σου και απόφυγε σπασμωδικές ενέργειες και αποφάσεις. Οι διαφορές απόψεων με συναδέλφους δεν χρειάζεται να καταλήξουν σε διαφωνίες. Σκέψου πως μέσα από αυτές πιθανά να έχεις να αποκομίσεις κάτι θετικό. Σε νέες συμφωνίες δώσε προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια προκειμένου να αποφύγεις παγίδες. Η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο δίνει όλη τη λάμψη της στη συναισθηματική σου ζωή και αυξάνει τη γοητεία σου. Παρόλα αυτά δεν θα λείψουν οι εντάσεις με τον ερωτικό σύντροφο σου, για αυτό μη λες πράγματα και μην κάνεις δηλώσεις που δεν μπορείς και δεν είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις τις συνέπειες. Εσύ που είσαι μόνη, μια πρόσφατη γνωριμία άσε την να εξελιχθεί ομαλά. Μην πιέζεις, μην απογοητεύεσαι και κυρίως μην βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα. Να θυμάσαι πως τα δώρα που σου φέρνει η Αφροδίτη είναι πολλά και λαμπερά.

Παρθένος
Αυξημένες υποχρεώσεις φαίνεται να κουβαλά η νέα εβδομάδα και θα νιώσεις πίεση προκειμένου να καταφέρεις να φανείς συνεπής στη διεκπεραίωση τους. Αν και τις περισσότερες φορές λόγω της προνοητικότητας σου καταφέρνεις να υπολογίζεις τους χρόνους σου σωστά, τώρα θα είναι λίγο δύσκολο να το κάνεις. Οι συζητήσεις στα εργασιακά και κυρίως αυτές που κρίνουν την εξέλιξη της πορείας και καριέρας σου χρειάζονται προσοχή. Έστω κι αν υπάρξουν κάποιες διαφωνίες δείξε διαλλακτικότητα και διατήρησε χαμηλούς τους τόνους. Εξοικονόμησε χρόνο για τον ερωτικό σύντροφο σου παρά το βαρύ πρόγραμμα των υποχρεώσεων σου. Να είσαι βέβαιη πως θα καταφέρει να σε ηρεμήσει, να σε ξεκουράσει και να επαναφορτίσει τις μπαταρίες σου. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα δημιουργεί κάποιες παρασκηνιακές καταστάσεις στα συναισθηματικά σου, για αυτό απόφυγε γρήγορα συμπεράσματα που αφορούν πρόσφατες ή παλιές γνωριμίες.

Ζυγός
Αρκετά απαιτητικές προβλέπονται οι επόμενες μέρες καθώς οι υποχρεώσεις σου αυξάνονται για αυτό λειτούργησε με προγραμματισμό και διατήρησε τη νηφαλιότητα σου. Άλυτα θέματα από το παρελθόν δεν αποκλείεται να κάνουν την επανεμφάνιση τους με αποτέλεσμα να διαταραχθεί η διάθεση σου. Βάλε τα όρια σου στα εργασιακά και τους όρους σου σε πιθανές νέες συμφωνίες, αποφεύγοντας τις διαφωνίες και τους υψηλούς τόνους. Οι εξελίξεις μπορεί να μην είναι αυτές ακριβώς που περίμενες αλλά δεν απέχουν και πολύ. Με μικρές διορθώσεις εξελίσσονται ικανοποιητικά. Η επικοινωνία με τον αγαπημένο σου μπορεί να δώσει τις λύσεις που χρειάζεται η σχέση σας προκειμένου να γίνει ιδανική. Περάστε όμορφες και τρυφερές στιγμές και αφήστε στην άκρη παιχνίδια ανταγωνισμού. Εσύ που είσαι μόνη, μάθε να περιμένεις γιατί το “τα θέλω όλα εδώ και τώρα” δεν οδηγεί πουθενά.

Σκορπιός
Μην αφήσεις μικρά εμπόδια και τους όποιους προβληματισμούς να σου χαλάσουν τη διάθεση και να σου στερήσουν την ενέργεια. Ξεκίνα δυναμικά την εβδομάδα σου, αναγνώρισε τις ανάγκες και τα συναισθήματα σου και βάλε σε προτεραιότητα τον εαυτό σου και την ψυχική ισορροπία σου. Ίσως οι συνθήκες στα εργασιακά να μην σου επιτρέψουν να κάνεις όλα αυτά που θα ήθελες, όμως υπάρχουν ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτείς σωστά θα δώσουν νέα ώθηση ή κατεύθυνση στα σχέδια σου. Η ειλικρίνεια μπορεί να πονάει κάποιες φορές όμως αποδεικνύει και τις πραγματικές προθέσεις του άλλου, για αυτό τόλμησε να προκαλέσεις τις συζητήσεις που θεωρείς απαραίτητες με τον ερωτικό σύντροφο σου και θα σε οδηγήσουν σε αποφάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μην κρίνεις επιφανειακά νέες γνωριμίες. Άσε το ένστικτο σου να σε οδηγήσει έστω κι αν η λογική σου διαφωνεί. 

Τοξότης
Κάποιες καθυστερήσεις στα σχέδια σου δεν χρειάζεται να επηρεάζουν τόσο πολύ τη διάθεση σου αυτήν τη βδομάδα. Ασχολήσου με τις πρακτικές υποθέσεις που περνούν από το δικό σου χέρι και άσε τις υπόλοιπες να εξελιχθούν ομαλά στο χρόνο τους. Επιβαρυμένο είναι το πρόγραμμα σου και στα εργασιακά, για αυτό και θα χρειαστεί οργάνωση. Σε κάθε περίπτωση απόφυγε τις εντάσεις ή τις διαφωνίες με συνεργάτες καθώς η επικοινωνία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη και επίτευξη των στόχων σου. Έχεις την τάση να παρερμηνεύεις τη στάση και τα λεγόμενα του αγαπημένου σου, για αυτό επίλεξε να το συζητήσεις μαζί του. Ίσως αποδειχθεί ότι κι εσύ δεν είσαι συνεπής απέναντι του και τον κατηγορείς ή πληγώνεσαι άδικα. Εσύ που είσαι μόνη, με την Αφροδίτη στο Λέοντα προκύπτουν επιφανειακά, εξαιρετικές γνωριμίες στη ζωή σου αυτό το διάστημα όμως μην ξεχνάς πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. 

Αιγόκερος
Απόφυγε παιχνίδια ανταγωνιστικότητας και εξουσίας αυτήν τη βδομάδα τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο τομέας των οικονομικών σου επίσης θα σε απασχολήσει έντονα είτε αυτό σημαίνει έκτακτα έξοδα, είτε συζητήσεις που αφορούν στα χρήματα. Οι υποχρεώσεις των εργασιακών σου είναι αυξημένες για αυτό χρειάζεσαι σωστή οργάνωση. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις το καλό συναδελφικό κλίμα έτσι ώστε να ζητήσεις τη βοήθεια τους αν τη χρειαστείς. Απόφυγε τις αλλαγές και τις ριψοκίνδυνες αποφάσεις. Ένταση επικρατεί και στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Για κάποιο λόγο νιώθεις ότι χάνεις τον έλεγχο της σχέσης ή ότι εκείνος έπαψε να σε υπολογίζει. Μια συζήτηση ήρεμη και ειλικρινή θα σου λύσει όλες τις απορίες και θα χρωματίσει και πάλι την ατμόσφαιρα. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση ή μια παλιά πλατωνική αγάπη ήρθε η ώρα να ξεκαθαριστεί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Υδροχόος
Αυξημένες υποχρεώσεις και έντονο στρες προβλέπεται για αυτήν τη βδομάδα για αυτό καλά θα κάνεις να προετοιμαστείς ανάλογα από την πρώτη κιόλας μέρα της. Απόφυγε την ένταση και τις σπασμωδικές ενέργειες για καλύτερα αποτελέσματα. Κάποιες αποκαλύψεις στα εργασιακά μπορεί να κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου απέναντι σε κάποιους συνεργάτες. Προτού βέβαια ανοίξεις τα χαρτιά σου και αρχίσεις την επίθεση βεβαιώσου για τις προθέσεις τους. Είναι σημαντικό να έχεις αυτή την περίοδο συμμάχους και όχι αντιπάλους. Κάποιες δυσαρμονικές όψεις αυτήν τη βδομάδα δημιουργούν εντάσεις με τον αγαπημένο σου. Προστάτευσε τη σχέση σας από τρίτα πρόσωπα ή συζητήσεις που δεν αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα. Ο εγωισμός πιθανά και των δύο να οδηγήσει σε ακρότητες. Εσύ που είσαι μόνη, αφιέρωσε χρόνο και ποιότητα στον εαυτό σου με όποιο τρόπο μπορείς.

Ιχθείς
Διαμόρφωσε το πρόγραμμα σου έτσι ώστε να εξοικονομήσεις χρόνο για τον εαυτό σου αυτήν τη βδομάδα. Νιώθεις αρκετά κουρασμένη τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Κράτα αποστάσεις από συζητήσεις που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια καθώς δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις που θα επιβαρύνουν την ψυχολογία σου. Ήδη έχουν συσσωρευτεί αρκετές εκκρεμότητες στα εργασιακά μην προσθέτεις κι άλλες, έστω κι αν χρειαστεί να καταβάλλεις έξτρα προσπάθεια. Προσπάθησε να είσαι σαφής σε συζητήσεις έτσι ώστε να πάρεις και τις απαντήσεις που χρειάζεσαι. Μην απομακρύνεσαι επικοινωνιακά από τον ερωτικό σύντροφο σου. Ακόμα κι αν υπάρχουν διαφορές απόψεων μπορείτε να βρείτε τη χρυσή τομή και να κάνετε τη σχέση σας ιδανική. Εσύ που είσαι μόνη, μια γνωριμία μπορεί να εξελίσσεται αργά όμως χτίζεται σωστό υπόβαθρο σωστό, για αυτό μάθε να είσαι πιο υπομονετική.

πηγή

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ