Ζητείται ενημέρωση για τον έλεγχο λειτουργίας των λατομείων & της αποκατάστασης των αδρανών στο Λουκαΐτη

Οι επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων της Αντιπολίτευσης του Δήμου Ερμιονίδας

κατέθεσαν το παρακάτω αίτημα στην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου:

ΚΡΑΝΙΔΙ 19/10/2021

Πρόεδρο του ΔΣ κ. Α.Αντωνοπούλου

Κοινοποίηση

Γραφείο Δημάρχου κ. Γ. Γεωργόπουλο

Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου

Πρόεδρο και Μέλη του Συμβουλίου Κοινότητας Διδύμων

ΘΕΜΑ : Αίτημα ενημέρωσης για υλοποίηση απόφασης του ΔΣ , σχετικά με έλεγχο λειτουργίας των υφιστάμενων λατομείων και αποκατάσταση των αδρανών , σε συνέχεια του αιτήματος των κατοίκων του Λουκαϊτίου

Κα Πρόεδρε

Ζητούμε ενημέρωση σε επίπεδο δημοτικού συμβουλίου, στην επόμενη συνεδρίαση μας από την διοίκηση του δήμου εάν η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου η οποία ψηφίστηκε την Δευτέρα 19 Απριλίου 2021, κατόπιν προσκλήσεως με αρ. πρωτ. 2372/15-4-2021 , σχετικά με τον έλεγχο λειτουργίας των υφιστάμενων λατομείων σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διατάξεις – τήρηση της άδειας λειτουργίας τους και πλήρη περιβαλλοντική αποκατάσταση αδρανών , έχει υλοποιηθεί από τις προβλεπόμενες υπηρεσίες.

Επίσης ποιες ήταν οι ενέργειες του δήμου , για την υλοποίηση της συγκεκριμένης απόφασης του δημοτικού συμβουλίου;

Ποιά ήταν η σχετική ανάλογα υπηρεσιακή αλληλογραφία μεταξύ του δήμου μας , με τις αρμόδιες υπηρεσίες τόσο της Περιφέρειας Πελοποννήσου όσο και με τις υπηρεσίες της αποκεντρωμένης διοίκησης Πελοποννήσου , Δ. Ελλάδας και Ιονίου για την εφαρμογή στην πράξη της βούλησης του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς της βούλησης των κατοίκων του οικισμού Λουκαϊτίου της Τ.Κ Διδύμων οι οποίοι μας είχαν καταθέσει ανάλογο αίτημα με έγγραφο με αρ. πρωτ. 1861/1811 από 12/03/2021 με το οποίο και πήρατε την ανάλογη πρωτοβουλία να ήταν ένα από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης του δημοτικού μας συμβουλίου.

Κα Πρόεδρε

Η ενημέρωση μας είναι απαραίτητη , επί των ενεργειών της διοίκησης του δήμου, επί του συγκεκριμένου αιτήματος των κατοίκων Λουκαϊτίου και μέσω αυτής θα έχουμε την δυνατότητα όλοι μας αλλά και ιδιαίτερα οι υπογράφοντες του συγκεκριμένου εγγράφου – υποβολή αιτήματος , να εκτιμήσουν την σημερινή υφιστάμενη κατάσταση και το σημαντικότερο εάν υλοποιήθηκε στην πράξη η απόφαση του δημοτικού μας συμβουλίου.

Επίσης να αξιολογηθεί η δυνατότητα νέων ενεργειών και δράσεων στα πλαίσια υλοποίησης και εφαρμογής τόσο του αιτήματος των κατοίκων όσο και της βούλησης του δημοτικού συμβουλίου όπως αυτή εκφράστηκε με  την απόφαση μας  τον Απρίλιο του 2021.

Με εκτίμηση

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι – οι επί κεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων

Αποστόλου Παναγιώτης

Λάμπρου Τάσος

Τόκας Τάσος

Φωτογραφία αρχείου

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ